Hugo

cum sa prepari un Hugo - Andreea Ibacka-9Vara asta am sa ma indragostesc… de Hugo!

Cel mai gustos si mai racoritor cocktail pe care l-am incercat vreodata.

O minunatie de bautura… perfecta pentru vremea de afara.

O bautura slab alcolizata cu care te-ai putea delecta fie la vreo terasa de prin oras (cele care se respecta au deja Hugo in meniul lor), fie chiar la tine acasa.

cum sa prepari un Hugo - Andreea Ibacka-4Reteta originala a fost devoalata de vreo cativa ani incoace, iar in ultima vreme bautura a prins avant si printre preferinte conationalilor.

Ingrediente (per pahar):

150 ml prosecco

100 ml apa minerala

30 ml sirop de soc

1 – 2 felii de lamaie/ lime (dupa preferinte)

3 – 4 frunze de menta

3 – 4 cuburi de gheata

Asadar, reteta este urmatoarea:

1). Zdrobeste intre degete cateva frunze de menta si arunca-le cu pofta intr-un pahar incapator, alaturi de o felie de lamaie pe care urmeaza s-o storci.

2). Adauga gheata.

3). Apoi toarna siropul de soc.

4). Dizolva si combina aromele intr-un val de prosecco/ vin spumant, apoi apa minerala/ sifon.

5). Amesteca bautura cu un pai si soarbe-o pana la ultima picatura… musai alaturi de prieteni.

Pariu ca acestia se vor declara impresionati de tratatie.

Dupa-amiaza frumoasa!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
9 comentarii despre "Hugo"
  1. hmmm…suna interesant si abia astept sa incerc 😀
    eu de doua trei zile am inceput sa lupt contra caldurii asteia nebune de Bucuresti cu un Milkshake de banane si capsuni preparat in casa. Daca ti-am starnit interesul te rog sa imi spui 🙂

  2. Hugo este foarte racoritor, ma bucur daca se gaseste si in Bucuresti
    L-am descoperit inca de anul trecut:) merge bine cu o frunza de menta asa cum ai spus
    Cam scumpel insa 3 euro paharul dar what the hell:)))

  3. Mmm am poftit la el din prima clipa de cand am vazut postul. Ce-i drept, m-am uitat si in magazine de vreo sticla de asa ceva si astazi am gasit si in auchan la vreo 40 de lei sticla si in lidl la vreo 15 lei. Dar cred ca o sa prepar eu prima tura maine, abia apoi sa incerc si variantele imbuteliate 😀 mai asteptam astfel de retete

Leave a Reply to mada

Your email address will not be published.