Lunch with a view!

După 50.000 km străbătuți cu rulota prin Romania și Europa, vă invit să descoperiți din video a doua noastră casă.

Iar cu ocazia aceasta eu voi pregăti prânzul: orez mexican cu pui de la @frosta_ro. Simplu, rapid, gustos ca acasă. Lunch with a view, cum se spune, fiindcă suntem la munte, pe malul pârâului de la Moieciu.

Mă bazez pe aragazul de campanie, o butelie, lada frigorifică și câțiva litri de apă pentru spălat.

*fără aditivi alimentari, din ingrediente naturale

Viața la rulotă e o aventură grozavă. Sigur, nu seamănă cu vacanțele la hotel. Nu face nimeni patul în locul tău și nici stocurile nu se refac singure, ca la all inclusive.

Călătoriile cu rulota ne permit însă să grupăm mai multe destinații în aceeași plecare, ne dau libertatea să ne cazăm în cele mai frumoase locuri, să schimbăm planul din mers, să responsabilizăm copiii cu mici sarcini în organizare, să luăm cățeii cu noi în vacanță.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
3 comentarii despre "Lunch with a view!"
  1. Este important să ne amintim că astfel de experiențe sunt în general accesibile doar unui anumit segment de consumatori cu venituri mai mari, și nu reprezintă întotdeauna realitatea pentru majoritatea oamenilor. De asemenea, trebuie să fim conștienți de impactul social și ecologic al alegerilor noastre de consum, inclusiv alegerea restaurantelor și a altor locuri de agrement.

  2. Mi se pare foarte interesanta ideea de traveling cu rulota dar este si foarte costisitor. Nu isi poate permite oricine sa faca drumetii de genul foarte lungi.

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.