4 jocuri pentru preșcolari cu animale de pluș.

Astăzi te invit să descoperi lumea cu fiecare pluș, alături de copilul tău. Prin joacă, așa cum ne place tuturor. Noi am colecționat cele 9 animăluțe exotice de pluș de la Penny și de atunci ne tot distrăm cu panda, pinguinul, maimuța, leneșul, papagalul, zebra, flamingo, crocodilul, leul.

Concret, am introdus în program aceste jocuri interactive. Patru idei pe care ți le propun și ție.

1). NUMEȘTE ANIMALUL LEGAT LA OCHI

Copiii și părinții pot încerca deopotrivă să deosebească animalele exotice, pipăindu-le codițele, ciocul ș.a.m.d., în timp ce poartă o eșarfă legată la ochi.

Să vezi distracție dacă nu ghicești! De fapt, cred că aceasta ar fi strategia pentru adulți.

2). GĂSEȘTE ANIMĂLUȚELE ASCUNSE

Ascunde jucăriile prin casă, ori prin curte și lasă-l pe micuț să pornească în căutarea lor. Se va simți ca într-o vânătoare de comori. Și dacă le-ai pitit serios, eventual i-ai putea indica piticotului dacă se află în apropierea lor. Pe principiul ultra cunoscut „apă – apă”, „foc – foc”.

3). CĂSUȚA ANIMĂLUȚELOR

Arată-i cum ar putea conviețui acestea într-un spațiu cu funcționalități ce-i sunt copilului cunoscute, într-o casă cu dormitor, baie, bucătărie ș.a.m.d. Lăsăm incompatibilitățile dintre specii la ușă. 🙂

4). PLIMBARE CU MAȘINA

Treaba e clară! Animăluțele fac autostopul, copilașul e șofer profesionist. Și îi ia pe exotici la plimbare. De drag ori de economie, că până la finalul jocului pun și ei bani de benzină.

* Să nu uit, dincolo de distracția de acasă, cu fiecare jucărie cumpărată vei face și o faptă bună, adăugând o șansă la o masă caldă pentru unul dintre copiii defavorizați ai Centrului Comunitar Buftea, proiect umanitar demarat de Penny și Habitat for Humanity.

Iar jucăriile se pot cumpăra la un preț extra redus, conform următorului mecanism.

  • 20 Lei cheltuiți la cumpărături = 1 punct bonus
  • Produse din promoții săptămânale = extra puncte bonus
  • Cardul Penny = puncte bonus duble
  • 5 puncte bonus = 60% reducere la jucării
  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.