E luni, dar nu orice luni. E prima zi din Saptamana Mare. Sau a Patimilor, asa cum o numesc credinciosii.
Si chiar daca nu-i suficient sa fim mai buni, mai corecti, mai muncitori si mai piosi timp de o saptamana, daca ne-ar iesi, tot ar fi un inceput promitator.
(Sursa) foto.
Si spun asta pentru ca asa suntem noi, avem nevoie de un imbold pentru a ne urni din loc, un motiv pentru a ne schimba naravul. Iar perioada sarbatorilor poate fi un pretext ideal.
Iti doresc o saptamana excelenta, indiferent daca mananci sau nu de post, indiferent daca te gandesti sa faci casa luna inainte de Paste sau nu, indiferent daca faci drob si pasca pentru duminica sau doar le cumperi si le mananci.
Doamne ajuta!
P.S.: Daca, totusi, ai ceva propuneri de post demne de mentionat, te astept cu un comentariu. 🙂
Iti recomand bruschete cu rosii taiate cuburi mai mari, busuioc, patrunjel si capere (pot fi desarate in prealabil, dupa preferinte)tinute inainte 15 minute la marinat in cateva linguri de ulei de masline si zeama de lamaie (se pun tocate pe bruschete pentru a-si elibera aroma). Saptamana frumoasa si tie!
Multumesc, o sa le incerc diseara.
Ai facut, cum au iesit?
Ce frumos ai scris!♥
Ma bucur ca am citit acest articol, m-a facut sa constientizez ca mai este o saptamana si e Invierea Domnului. Sincer, ne lasam prinsi in stresul zilnic si uitam ce este mai important. 🙁
Eu cand eram mica, in saptamana mare mergeam in fiecare seara la denii. Sper sa reusesc si acum sa merg macar joi si vineri!
O saptaman buna, Andreea!
Chiar diseara vreau sa fac legume la cuptor (dovlecei, vinete, ciuperci, ardei gras, rosii din conserva decojite( cele proaspete nu-mi plac, ma pastrez pentru cele trimise de ai mei din gradina lor), cartofi, morcovi, in putin ulei de masline, cu ceapa, sare, piper, iar la final pun usturoi maruntit si mai las vreo 5 minute. Abia astept sa vad ce iese. Din week-end m-am gandit la asta si n-are cum sa nu fie gustos :).