Poveștile care unesc generații.

De câteva luni Namiko are propria bibliotecă. Pe înălțimea ei, conform mobilării în stil montessori. Iar mama, bunica Mona, îi cumpără cel mai adesea cărticele cu povești. Ajunsă la 3 anișori, e fascinată de ele și cu toate că le învață imediat pe dinafară, e absolut delicioasă atunci când ne soarbe cuvintele din gură, anticipând fiecare acțiune. 

Cât despre preferatele ei, ne pune să i le citim de zeci de ori. Apoi, ori de câte ori tragem aer mai lung și facem o scurtă pauză din citit: „Povestește! De ce nu povestești cu Mowgli?”

„Cartea Junglei” (1967) este preferata ei, o poveste Disney ce unește deja 3 generații în familia mea (cea a părinților mei, a mea și a copiilor noștri), fiindcă toți ne-am bucurat de ea și ne-am lăsat purtați pe tărâmuri fascinante ascultând-o.

Poveștile oferă atâta speranță și inspirație… Iar atunci când ele sunt spuse lângă bradul împodobit, în timp ce pitica construiește o căsuță de turtă dulce, magia se amplifică. Pentru mine Crăciunul e în fiecare clipă când împart astfel de momente cu familia mea. Crăciunul înseamnă să fim împreună cu cei dragi și să împărtășim momente de fericire. 

Iar pentru o stare de bine, te invit să urmărești alături de mine cel mai nou clip de Crăciun de la Disney, plin de emoție și speranță:

Apropo, zilele acestea ți-am propus pe contul meu de Facebook un concurs cu premii tare simpatice pentru pici: seturi formate dintr-un pluș Minnie pe patine + un jurnal Disney, ambele produse în ediție limitată de sărbătoare. Te-ai înscris în concurs?

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
1 comentariu despre "Poveștile care unesc generații."
  1. … avem rugamintea , daca se poate sa dati si mai departe mesajul nostru de ajutor! “Fiul nostru, Emanuel s-a nascut cu o boala fara leac pana in acest moment, diagnosticat cu EPIDERMOLIZA BULOASA DISTROFICA (boala copilul-fluture). Emi are nevoie de creme si pansamente speciale, imbracaminte, incaltaminte flexibila, toate acestea plus alimentatia sunt speciale, pentru a nu-i provoca rani interne si externe; tratamentul pe care il facem, prin schimbarea pansamentelor la interval de 2-3 zile este costisitor si de durata; orice ajutor conteaza. Pentru credibilitate, am trecut in link, adresa, telefon, poze, acte, etc… Cine poate si doreste sa ajute, Revolut: 0724.345152, cont Ing lei: RO58INGB0000999902818396 sau euro RO53INGB0000999902053447, cod swift: INGBROBU, numele Bontas Gabriel, paypal:[email protected]. Pentru orice alte detalii, Facebook, Gabriel Bontas.”

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.