Acneea de sarcină

Nu mi-a fost comod să vorbesc pe tema aceasta la momentul cu pricina. Însă acum că m-am văzut cu sacii în căruță, copilul în brațe și tenul curat, a venit momentul să-ți povestesc cum m-am războit cu acneea de sarcină în primul trimestru de gravidie.

Furtuna de hormoni, bat-o vina!

Se întâmpla imediat după testul cu două liniuțe… și se înfățișa mai supărător decât în adolescență.

Și fiindcă bag de seamă că afecțiunea dermatologică este destul de comună printre femeile însărcinate, insa unele produse cosmetice sunt contraindicate in cele 9 luni, sunt șanse ca tratamentul ținut de mine să prindă bine și altor doamne cu burtici. Tocmai de aceea ți-l las aici notat.

Desigur, ar fi indicat să consulți și părerea unui specialist înainte să-l folosești, să-ți confirme că tratamentul îți este indicat în lunile de sarcină.

Nu mă mai lungesc la vorba și îți spun că eu mi-am tratat acneea de sarcină (care a dispărut rapid de zici că nici nu s-a instalat vreodată la adresa mea), folosind următoarea schemă de tratament prescrisă de medicul dermatolog:

 • Stieprox șampon antimătreață folosit ca gel de curățare/ gel de duș (1 – 2 ori/ zi);
 • cremă reparatoare Exfoliac Noreva Acnomega 100 (1 dată/ zi);
 • pastă Vitella Ictamo (2 ori/ zi).

Sarcină ușoară!

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
12 comentarii despre "Acneea de sarcină"
 1. Buna, Andreea. Sunt însărcinată, am probleme cu aceea dar dupa ce am vazut articolul tau mi-am achiziționat toate aceste 3 produse. Intrebarea mea este : le-ai folosit pe timpul sarcinii s-au dupa?
  Multumesc

 2. Buna Andreea, sper ca nu ai uitat ca ne ai promis o lista cu cumparaturile necesare inaintea nasterii, ne ai promis un articol despre asta de la articolul cu necesarul pentru maternitate. Chiar il astept avand in vedere ca exact in acea etapa sunt, 31 saptamani are sarcina, nu am vrut sa cumparam prea multe in avans.Multumesc foaaaaarte frumos, in avans!!! ;)))

  1. Așa este, o public în câteva zile. Am avut foarte puțin timp pentru scris în lunile aceastea. Sarcină ușoară în continuare!

 3. Buna Andreea,
  Schema de tratament pentru acnee ti-a fost recomandata de un medic ? banuiesc ca ai primit confirmarea ca poate fi folosita in timpul sarcinii . Si eu sunt in cautarea unui tratament pt acnee usoara .Felicitari pentru minunea voastra ! sunteti foarte frumosi impreuna .

 4. Buna Andreea! Am si eu probleme cu tenul pe sarcina. Problema este ca nu le gasesc aceste produse. Ai putea sa imi spui sit ul sau de unde anume le ai comandat

 5. Buna !
  Dar acnomega 200 oare nu este ok în sarcina ? Am văzut că acum este și aceasta varianta !

 6. Buna, Andreea.
  Am achizitionat si eu aceste trei produse si voiam sa te intreb care era modalitatea de aplicare a acestor creme, mai exact, ordinea lor?
  Multumesc

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.