Alexander Wang for H&M preview

Alexander Wang for H&MDe vreo 4 ani incoace, ne-am obisnuit ca an de an sa asteptam cu entuziasm colectia capsula de la H&M.

In fapt, vorbim mai degraba de o mini colectie premium – la preturi oarecum accesibile – realizata de fiecare data in colaborare cu un alt designer de renume.

Si daca Lanvin, Versace, Marni sau David Beckham si-au asociat deja numele – talentul si reputatia – cu magazinul mass market mai sus mentionat, iata ca a venit momentul s-o faca si Alexander Wang.

Alexander Wang for H&M Preview 01Anuntata cu surle si trambite inca din aprilie, colectia Alexander Wang for H&M promite sa ajunga in magazine pe 6 Noiembrie 2014. Inclusiv in Romania.

Totusi, ca sa nu stam cu sufletul la gura pana atunci, H&M a aruncat recent in online cateva fotografii de preview ale colectiei.

Mai mult decat atat, Rihanna insasi a fost surprinsa pe strazile din New York defiland in toata splendoarea intr-o tinuta Alexander Wang for H&M.

Si daca te intrebi incotro ar trebui sa-ti indrepti asteptarile, te anunt ca asa-zisa capsula vorbeste mai degraba in note sport, aducand primordial in scena crop tops si colanti imprimati cu logo-ul WANG.

Cu toate acestea, colectia nu se opreste aici, promitandu-ne cate modele de geci de iarna, genti si pantofi, toate in bine cunoscutele accente WANG.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
1 comentariu despre "Alexander Wang for H&M preview"

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.