Aromoterapia și tenul catifelat.

Într-una din săptămânile trecute, îți împărtășeam aici pe blog de ce cred eu că uleiul esențial de lavandă face minuni pentru frumusețea ta.

Trecând de la teorie la practică, am revenit cu un review de produs.

Relaxing Provence Spa cu lavandă și iasomie, gamă AVON Planet Spa, cuprinde 3 produse noi de îngrijire.

andreea-ibacka-avon-planet-spa-01

Respectiv lapte de baie, cremă de mâini și souffle pentru corp, produse pe care le-am folosit deja vreme de câteva săptămâni. Împreună, dar și de sine stătătoare.

Prima remarcă… AROMOTERAPIA face spectacol!

andreea-ibacka-avon-planet-spa-09

Întreaga gamă păstrează mirosul dulce și calmant dat de mix-ul de levănțică (plantă cu proprietăți medicinale) și iasomie (antioxidant natural, remediu recunoscut împotriva stresului) într-un buchet relaxant. Iar aroma discretă persistă chiar și câteva ore de la aplicarea produselor.

Adăugat în apa de baie, LAPTELE DE BAIE lasă tenul catifelat. Iar eu aș spune că am săvârșit testul suprem după o zi petrecută la plajă.

Bineînțeles, rehidratarea corespunzătoare a tenului rămâne obligatorie. Așadar, a nu se neglija nici consumul necesar de apă și nici folosirea unei loțiuni/ creme hidratante pentru piele.

Cât despre CREMA DE MÂINI, ambalajul o face ușor de strecurat în poșetă și, astfel, la îndemână aplicării de câteva ori pe zi. Personal îi apreciez efectul hidratant, mai ales că este ușor absorbită în piele și nu lasă mâinile deloc unsuroase. Tocmai de aceea, se poate folosi după fiecare spălare pe mâini.

andreea-ibacka-avon-planet-spa-02

Trecând mai departe la SOUFFLE-ul PENTRU CORP (”cremă de corp”, într-un limbaj accesibil publicului larg), acesta te învăluie cu o senzație răcoritoare, asta înainte de toate.

andreea-ibacka-avon-planet-spa-03

Fiind recomandat chiar și pentru hidratarea pielii inflamate, recunosc că l-am folosit cu succes după epilare, dar și după expunerea la soare, grație proprietăților antiseptice și efectului regenerator dat de ingredientele sale.

Ba chiar am observat o ușoară destindere a mușchilor contractați, odată ce mi-am aplicat crema de corp după un antrenament la sală.

Unde mai pui că produsele sunt cu adevărat economice?!

Acum, dacă tot ți-am lăudat lavanda în fel și chip, dacă ți-am stârnit interesul… nu mă pot abține să nu îți aduc în atenție și o călătorie în sudul Franței, în Provence.

42603-lavender-field-at-sunset-1920x1080-flower-wallpaper

Acolo unde lanurile de lavandă, mov cât vezi cu ochii, se bucură de solul arid și pietros, înclinat și scăldat din belșug în razele soarelui.

Poate ți se pare devreme pentru a-ți face planuri pentru vara lui 2017, însă îți vând un pont. Dacă ai posibilitatea, în perioada iunie – iulie te-ai putea lăsa copleșit de frumusețea lanurilor de lavandă înflorite și ai putea călători în Franța, pe CALEA LAVANDEI (La Route de la Lavande, un total de 950 km de rute turistice).

andreea-ibacka-avon-planet-spa-05

Credit foto: Mircea Ciolpan.

Acolo ai putea vizita Platoul Valensole sau sătucul Sault (situat între muntele Ventoux și regiunea Luberon), ”capitala lavandei”, sau ai putea urma oricare dintre rutele recomandate de oficiul lor de turism.

O vacanță aparte, săvârșită de dragul lanurilor înflorite, al teraselor, fermelor și fabricilor (producătoare de ulei esențial, miere, dulceață, săpunuri, creme, dulciuri) sau restaurantelor din zonă.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
3 comentarii despre "Aromoterapia și tenul catifelat."
  1. Imi plac la nebunie produsele Planet Spa, dar a trecut ceva vreme de cand nu am mai rasfoit un catalog Avon. 😀 Mi-ai adus aminte, asa ca o sa vad unde si cum gasesc un reprezentant pentru a-mi comanda si eu crema de corp cu lavanda. 🙂

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.