Atunci când părul tău dansează cu fiecare pas, știi sigur că ai a Good Hair Day.

Cotrobăiam zilele trecute după o serie de referințe legate de istoria cosmeticii.

Gândul mi-a zburat inopinat la Regina Cleopatra, o deschizătoare de drumuri într-ale feminității.

Trebuie să-și fi bătut ceva capul femeia aceasta până să dibuiască tainele frumuseții! Norocul e că a răzbit și ne-a lăsat moștenire obiceiuri antice lăudabile.

Vorba aceea, în zilele noastre, până și SPA-urile cu ștaif se înghesuie să-i reinterpreteze ritualurile străvechi folosite pentru suplețea pielii și sănătatea părului.

Baia în lapte, căci că despre ea este vorba, relaxează corpul și catifelează pielea din cele mai vechi timpuri.

Și asta grație puterii de hidratare și de regenerare a laptelui, dar și efectului său anti-îmbătrânire, dat de cocktail-ul de vitamine, grăsimi minerale și proteine pe care îl conține. Unde mai pui că acidul lactic îndepărtează cu ușurință impuritățile?!

La rândul meu, am foarte mare grijă de părul meu, cu atât mai mult cu cât obișnuiesc să mă coafez mereu pentru filmări și ședințe foto.

De aceea, alegerea unei game potrivite de șampon și balsam este foarte importantă pentru mine.

Iar prima gamă NIVEA concepută pe bază de proteine naturale din lapte, destinată părului degradat și uscat, mi-a atras imediat atenția.

Folosindu-le, am descoperit în Hairmilk, o îngrijire personalizată, concepută în funcție de grosimea firului de păr (subțire, normal, gros). În cazul meu… subțire.

Fiind orientată pe regenerarea acestora de la interior înspre exterior, fără încărcare, grație proteinelor naturale din lapte pe care le conține, gama aceasta mi se potrivește mănușă.

Firele mele subțiri sunt strălucitoare și suple după spălare, cu toate că părul capătă volum și dansează cu fiecare pas. J

Un motiv în plus să mă bucur de fiecare zi. Mă răsfăț spunând că viața este prea scurtă pentru a avea un păr plictisitor. Și că ziua bună se cunoaște din oglinda de la baie, atunci când aceasta te răsfață dimineața cu reflexiile ei, anunțând că vei avea ”a Good Hair Day”.

Cât despre imagini, ele redau succint atmosfera de la Pop-up Hair Salon by NIVEA, de acum câteva săptămâni. O sesiune specială de înfrumusețare și răsfăț, la care și cititoarele de pe pagina de Facebook NIVEA și cele de pe pagina mea de Facebook au primit invitație.

Un motiv perfect pentru a testa în premieră noua gamă de produse Hairmilk, acum disponibilă în toate lanțurile de magazine, dar și pentru a da viață părului frumos în câțiva pași simpli.

Și dacă tot suntem aici, o să-ți divulg și câteva ponturi pe același subiect.

1). Încălzește între palme balsamul NIVEA Hairmilk înainte de aplicare (prin frecare). Călduț, acesta va pătrunde mai profund în cuticula firului de păr. Apoi distribuie-l exclusiv pe lungimi, niciodată pe rădăcini.

2). Atunci când este ger sau caniculă și părul se deshidratează în exces, folosește cu încredere balsamul fără clătire NIVEA Hairmilk. Te va ajuta la descurcarea șuvițelor, dar și la prevenirea ruperii acestora.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
7 comentarii despre "Atunci când părul tău dansează cu fiecare pas, știi sigur că ai a Good Hair Day."
    1. Nu se aplică o cantitate mare. Nici vorbă să-l încarce, are o formulă diferită de balsamul clasic.

  1. Nu am mai incercat niciodata balsam fara clatire si chiar suna foarte bine. Poate ma va ajuta cu descurarea parului, caci am un par care se incurca foarte repede.

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.