Bafta 2014 – cele mai frumoase aparitii de pe covorul rosu

01. BAFTA 2014 - Angelina JoliePremiile BAFTA sunt acele distinctii oferite anual de The British Academy of Film and Television Arts pentru realizari deosebite in film, televiziune, filme pentru copii si programe interactive.

Totusi, n-o sa vorbesc aici despre nominalizari si nici despre castigatorii din acest an, ci despre moda si ale ei optiuni inspirate.

Mi-am facut deja un obicei din a sta cu ochii pe alegerile vestimentare de pe covorul rosu.

Si fiindca Londra a gazduit aseara Premiile Bafta, editia 2014 – motiv de defilare in lumina blitz-urilor pentru vedetele din lumea intreaga – am revenit cu o selectie a celor mai frumoase rochii de pe covorul rosu.

Dar pana sa ajungem la rochii… hai sa vorbim putin despre Angelina Jolie.

Acea diva care atunci cand nu suceste capete in tinutele ei seducatoare si nu cucereste audienta cu piciorul dezgolit de slitul adanc de la rochie, reuseste sa straluceasca pana si intr-un tuxedo negru asortat cu cel al sotului.

Cat despre rochii, te las cu galeria foto:

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
2 comentarii despre "Bafta 2014 – cele mai frumoase aparitii de pe covorul rosu"
  1. Angelina impresioneaza de fiecare data cand apare pe covorul rosu. N-ai nevoie sa fii dezgolita pentru a atrage privirile celor din jur, la fel ca si tine, ea este o persoana frumoasa, eleganta si foarte rafinata. Pupici Andreea :*

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.