Bine maturat. Si kaskavalul si colegul de apartament.

Andreea Ibacka intalnire Das Kaskaval 01Sa tot fie vreo 4 ani de cand ne tot dam intalnire aici pe blog, de cel putin cateva ori pe saptamana.

Cu subiecte de sezon sau vintage, recomandari de lifestyle de tot felul, actiuni mai intime sau deopotriva comune, amuzante sau poate folositoare… eu te invit sa ma citesti, iar tu imi raspunzi de fiecare data prezent.

Impreuna ne sfatuim si construim statistici, sfidam cotidianul, imbratisam idealuri comune si consolidam comunitati online tot mai puternice.

Dar fiindca tot fata in fata e mai placuta comunicarea, mi-am propus ca o data pe an sa strig adunarea pentru cel putin cativa obisnuiti de-ai locului.

Sa ne cunoastem mai indeaproape, sa schimbam pareri in carne si oase, sa ne intindem la povesti cu o gustarica buna si o licoare hidratanta in fata ochilor.

Iar saptamana trecuta – cand ne-am reunit sub auspiciile Das Kaskaval – am strigat din nou catalogul.

Andreea Ibacka intalnire Das Kaskaval 19Sper sa fi fost o gazda buna… sau cel putin la fel de primitoare cum ma gasesti in mediul online.

Iar pentru tine, cel care n-ai ajuns de data aceasta alaturi de noi la sueta… am doar povesti frumoase de impartasit.

La fel au prins si pentru mine contur joi seara, atunci cand am luat cu entuziasm pulsul comunitatii.

Andreea Ibacka intalnire Das Kaskaval 22O comunitate punctuala, cu mult simt al umorului, pasionata de jocul de avioane pe hartie – Serios, nu mi-a fost dat de multa vreme sa vad atata daruire pentru notitele de pe foitele de matematica. De pe vremea tezelor din liceu, daca stau mai bine sa ma gandesc – dar si de combinatii culinare irezistibile.

De fapt, intalnirea in sine a fost un prilej ideal ca – printre altele – sa acumulam cunostinte noi in domeniul gastronomic.

Andreea Ibacka intalnire Das Kaskaval 06Spun asta taman pentru ca priceputii de la Muller ne-au povestit prin viu grai despre Das Kaskaval si ale sale stadii de maturare.

Asa am aflat ca gustul echilibrat al lui Das Kaskaval Semimaturat (maturat 30 de zile) si cel puternic al lui Das Kaskaval Maturat (maturat 60 de zile) se asezoneaza mai degraba cu arome fructate.

Motiv pentru care am ales sa le consumam alaturi de o portie de pepene galben si una de struguri, dupa modelul asa-zis frantuzesc.

Asta in timp ce gustul proaspat Das Kaskaval maturat 15 zile ti-l propun asezonat cu legume zemoase, indeosebi alaturi de o doza sanatoasa de rosii.

Desigur, recomandarile cu pricina sunt pure sugestii de consum, pentru ca – nu-i asa? – gusturile nu se discuta.

Imi permit, totusi, sa le aduc in discutie. Atat cat am reusit sa te cunosc am aflat ca esti interesat de zona de cooking, asemenea mie.

Si pentru ca toata marturia n-ar avea nicio valoare fara a sa dovada foto, te las acum cu cateva imagini de zile mari.

O galerie care sa ne surprinda laolalta: bloggeri, mai vechi sau mai noi, cititori din toate colturile, actori si fauritori de cascaval.

Era sa uit: Matei, specialistul Das Kaskaval pe care cu siguranta l-ai remarcat in timp ce gateste si isi incordeaza bicepsii si pectoralii, a fost si el alaturi de noi la intalnire.

Ne-a intampinat cu bunatati, a zambit larg la poze si ne-a povestit ce-a insemnat pentru el experienta filmarii spoturilor video.

Ba chiar a reusit sa surprinda calitatile de prezentare ale produsului:

Sugestiile lui de servire:

Sau importanta procesului de maturare:

N-am reusit inca sa scoatem de la el filmuletul cu balbe de making of, dar promit sa fac sapaturi si sa revin pe subiect.

P.S.: Era sa uit sa-ti explic titlul, cu toate ca probabil intuiesti legatura… kaskavalul meu preferatul este cel maturat.

Dat fiind contextul, as putea spune ca preferintele culinare imi sunt similare cu cele dupa care mi-am ales sotul, bine maturat si dansul.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
5 comentarii despre "Bine maturat. Si kaskavalul si colegul de apartament."
  1. A fost o experienta minunata! Pe langa faptul ca v-am cunoscut pe voi si am ras mult (asa cum o fac de multe ori cand va citesc) mi-a placut mult si prezentarea celor de la Muller. Mi s-au parut foarte interesante sugestiile de consum (eu aveam deja acasa varianta semimaturat). Mi-a ramas in cap faptul ca este produs la noi in tara si asta cantareste si mai mult in alegerea lui pe viitor din punctul meu de vedere. Si mai apreciez un lucru la ei: scriu ingredientele pe ambalaj. Am intalnit alte marci care scriu doar ca este produs din lapte pasteurizat, vorbesc aici si de brand-uri cunoscute.
    In alta ordine de idei, m-am simtit foarte bine, a fost o seara foarte vesela si ma bucur ca am raspuns “prezent” 🙂 .

  2. O seara foarte faina. 😀 Dupa cum am mai spus: imi mega-place de voi doi si-am ras enorm. ^_^ S-o mai facem. 😀

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published. Required fields are marked *