Blugi cu incarcare solara :)

Iata si noile tendinte in materie de blugi. Neintelese de mine inca.

Or avea marile case de moda un cuvant important de spus, dar blugii astia sunt mult prea mult!

Nici eticheta nu m-ar putea convinge sa-i port. Cu toate ca – dupa cum se observa si in figura alaturata – nu spun NU strasurilor sau paietelor. 

Ce-i prea mult, strica!

Doamnelor – ipotetic vorbind – daca ati primi blugii astia cadou, i-ati purta? Unde?

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
8 comentarii despre "Blugi cu incarcare solara :)"
  1. La o petrecere tematica de genul “moda disco”, asta imi inspira mie, nu stiu de ce, dar la asta ma gandesc. Arata ca un glob de discoteca:)))

  2. Sunt de-a dreptul oribili, cel putin asa ii vad eu…dar sunt sigura ca o sa vad fete pe strada cu blugi in acest gen 🙂

  3. eu nu ia-s purta.cred ca i-as da mai departe s-au i-as arunca.am si eu o pereche de blugi cu cateva pietricele colorate pe buzunarul din spate care imi plac foarte mult,dar aceia din imagine cu paietele acelea extravagante interc orice masura.nu sunt Maichael Jakson sa port asemenea pantaloni.am mai primit eu cadou haine care nu mi-au placut si nu le-am purtat niciodata.erau haine de firma dar pentru mine nu conteaza daca e de firma sau nu.atata timp cat nu imi place si nu ma simt bine in haina respectiva nu o port.sunt pretentioasa la haine.cu toate astea,imi plac hainele tare mult.de…sagetatorilor le plac hainele,bijuteriile,banii,fardurile,in general tanjesc dupa cadouri practice.si asa e.

  4. ma bucur!si eu prefer ceva simplu decat iesit din comun…sa ii porti cu placere,Andreea!

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.