Caldura mare, mon cher!

Andreea-Patrascu-bikiniDaca ar fi s-o spun pe sleau, ar trebui sa recunosc ca nu m-a preocupat dintotdeauna subiectul curent.

De fapt, facand un exercitiu de sinceritate absoluta, realizez ca pana acum vreo doi ani, n-am regasit-o nicicand in bagajul meu de vacanta.

Ma refer, desigur, la geanta de plaja – cea dedicata evenimentului, nu cea de ocazie – aceeasi care din punctul meu de vedere n-a razbit prea des pe lista scurta de pana acum.

Dar fiindca obiceiurile-s noi la vremuri la fel de noi, vara aceasta m-a regasit fascinata de tot ce inseamna beach wearca m-am si murdarit de engleza de atata entuziasm – si implicit, de posetele de mers la plaja.

Genti de plajaAsa se face ca am revenit pe blog cu o marturie foto de sezon, cea care-mi surpinde cel mai bine colectia de papornite de malul marii.

Rafie multa, carevasazica, pentru sezonul estival…

Rafie de toate culorile si dimensiunile, shopper bags in nuante tari si transparente incitante.

Asta contine momentan zestrea mea cea de toate zilele si tot asta iti recomand si tie in caz ca ti-ai propus sa scotocesti magazinele in scopul acesta.

Ti-o spun taman cu gandul ca ar fi pacat sa-ti mai tarasti posetele de strada pe plaja dupa tine, incercand sa le imprietenesti cu de-a sila cu nisipul fierbinte.

Acum, ca tot ti-am facut capul calendar, nu-mi ramane decat sa-ti urez sa ai grija multa la intalnirea cu canicula, am inteles ca-i cod rosu zilele acestea.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
1 comentariu despre "Caldura mare, mon cher!"

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.