Ce rost ar mai avea sa iesim din casa daca n-ar sti lumea pe unde umblam?

Check inSocotind dupa numarul de ”cazari” anuntate cu surle si trambite pe retelele de socializare… ”check in”-ul este un doi in unu pe care mi-e ciuda ca nu l-am inventat eu inainte s-o fi facut-o altii. 🙂

Si asta fiindca intr-un social media al chibzuintei si fericirii all inclusive (nu-mi distruge universul, banuiesc ca si vietile prietenilor tai virtuali ti se infatiseaza mereu perfecte pe Facebook), check in-ul reuseste sa tina loc de spovedanie si de ”sa moara de ciuda capra vecinului” in acelasi timp.

Asadar, astazi in centrul atentiei dvs.: ”Check in”-ul, aceasta arma alba si moderna fara de care am ajuns sa ne simtim tare singuri.

Motiv pentru care ne-am inconjurat de check in-uri in tari straine, check in-uri la mall, check in-uri in club, ba chiar si check in-uri de la buda… in anumite cazuri. Unele cam dubioase dupa gustul meu.

Nici nu mai conteaza daca fenomenul are sau nu potentialul unei deconspiratii generale pentru acele minciuni cu picioare scurte, atata timp cat lumea afla despre noi ca nu stam niciodata locului.

Asta-i informatia primordiala de transmis.

01. Caravana cu pulpaApropo, la fel i se intampla si Caravanei cu Pulpa organizate de Tymbark. Nici ea nu poate sta locului.

Incarcata cu sucuri pentru tine, te instiintez ca aceasta a plecat intr-un soi de turneu prin tara inca din ziua Bunei Vestiri.

Ziua in care a poposit la Bucuresti (25, 26, 27 Martie) si de unde a pornit inspre Brasov (30, 31 martie), Sibiu (2, 3 Aprilie), Cluj Napoca (7, 8 Aprilie), Iasi (16, 17 Aprilie) si apoi Constanta (21, 22 Aprilie).

02. Caravana cu pulpaCat despre meleagurile in care urmeaza sa ajunga… te anunt ca orasul Galati e maine in fruntea listei.

Taman maine se intampla camparea la Galati, asa ca daca si tu te gasesti prin zona… tot maine ti-ai putea potoli gratis setea si pofta de Tymbark cu pulpa.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site-ul promotiei si sa dai check in aici, folosind locatia ta curenta.

Si-apoi sa-ti tii telefonul prin preajma.

Atunci cand va opri caravana si in orasul tau… cu siguranta vei primi prin un SMS cu locul si ora de unde ai putea sa-ti ridici premiul.

De fapt cine stie, darurile ar putea sa-ti iasa fix in cale!

Recapituland, acestea sunt orasele in care se pregateste sa ajunga Caravana cu pulpa:

– Galati: 24 Aprilie

– Braila: 26 Aprilie

– Ploiesti: 28 Aprilie

– Timisoara: 30 Aprilie

03. Caravana cu pulpaCu alte cuvinte, ai putea deja s-o urmaresti si in felul acesta sa primesti automat Tymbark cadou.

Fara tragere la sorti si fara sa trimiti vreun SMS costisitor la vreun numar scurt.

P.S.: Si mai bine ar fi ca atunci cand primesti convocarea sa iei cu tine si un capac de Tymbark cu pulpa.

In felul acesta premiul tau va creste garantat.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
3 comentarii despre "Ce rost ar mai avea sa iesim din casa daca n-ar sti lumea pe unde umblam?"
  1. Ai dreptate Andreea, se pare ca arma alba ramane Check-in-ul, insa partea mai putin frumoasa, este acel check in la fast food, sau la biserica :)) nu stiu daca intereseaza pe cineva unde e fiecare om, dar cred ca pozele interesante postate, valoreaza mai mult decat un check-in. Referitor la Tymbark, chiar are gust bun fata de alte produse.

    1. Check in-ul e o declaratie in sine. Un soi de GPS la purtator pentru aceia interesati pe unde te-ar putea gasi ”din intamplare”. 😛

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.