Citroen Divas’ Rally 2011

Sâmbăta asta a fost specială pentru mine. Am participat la prima ediție a Divas’ Rally, un eveniment organizat de Citroën pentru doamne si domnisoare. 
9 DS3-uri si 9 echipaje formate din câte 9 persoane publice si 9 jurnaliste – copiloti s-au alinitiat la ora 10 a.m. la start. 
La ora 9 a.m. a fost data adunarea – asta ca sa păstrăm repetabilitatea cifrei 🙂

Eu am parcurs traseul la volanul mașinii mele, un Citroën DS3 tare fasnet despre care v-am mai povestit. Contrar asteptarilor, competiția nu a fost una de viteza, ci una de regularitate in trafic.

Am pornit la drum alaturi de Ioana Vulpescu (Cosmopolitan) la 10:03 si am oprit exact in timpul regulamentar in punctele de control de la Snagov, Busteni si Azuga. De fapt, probele au constat mai mult in aplicarea corecta a regulei de 3 simpla, cunoscand viteza medie recomandata si distanta de parcurs.
N-am avut probleme. Pana la urma n-am terminat degeaba ASE-ul 🙂

Anticipand faptul ca toate masinile din concurs vor depasi pe traseu media de 38 km/ h si vor astepta apoi in sir indian trecerea timpului pentru a trece linia de sosire in primul punct de control, am venit cu ideea de a ne ascunde. Ne-am propus sa cream suspans dar si sa ne facem o adevarata intrare. 

Si ajungând înaintea tuturor la locul cu pricina, am căutat o ascunzatoare aproape in care sa parcam mașina. Fix in momentul in care ceasul arată ca este timpul sa trecem noi linia de finish, atunci când toți erau deja convinsi ca ne-am ratacit pe drum, am demarat in tromba, am virat si am trecut linia de sosire cu scartait de roti. Punct ochit, punct lovit, am avut o intrare tare apreciata! Si fără puncte de penalizare.

Diferența dintre primele echipaje s-a facut totusi la proba super speciala. O distanță apreciata din ochi la 200 si ceva de metri trebuia parcursa in fix 60 de secunde. 

Singura care a reușit lucrul asta a fost colega mea Dana Rogoz, care ne-a suflat tuturor excursia la Roma. Felicitări Dana, știi ca mă bucur pentru tine! 

Atât eu cât si Laura Cosoi am parcurs distanță in 61 de secunde si am împărțit la finalul concursului locul al 2-lea.
Se pare ca blondele la volan nu-s pericol public! 🙂

Oricum, câștigatoare sau nu, fetele au fost toate cuprinse de febra competiției, premiul a fost unul pe măsura, iar implicarea si devotamentul fiecareia au fost mari. In plus, ne-am super distrat. Ca fetele!

Asta da eveniment reușit. Am ajuns la destinația finala la ora 14 si la 12 noaptea tot despre raliu vorbeam…

Am auzit ca la anul se pot înscrie in concurs toate doamnele posesoare de Citroën. Pai nu o fac si pe mama mea, soferita de C4, “diva”?!

Abia astept sa ne intrecem din nou.
Citroen Romania, multumesc pentru invitatie!

Voi ce ati făcut in weekend?

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
15 comentarii despre "Citroen Divas’ Rally 2011"
 1. in weekend am fost pe afara, la shooping..m.am odihnit;))..
  felicitari pt premiu:X!!!

 2. eu am fost la biserica[si asa ajung destul de rar],m-am plimbat pe malul marii pt.k a fost o zi superba de primavara,am facut poze si am mers la carnaval…Felicitari pt.curajul de a participa la concurs[PS.am luat sala,de acum trebuie sa fac conducere]Pupici!!!

 3. Felicitari..se vede ca a fost frumos , v-ati distrat 😉 Ati demonstrat ca femeile sunt niste soferite extraordinare 😉
  Eu am facut scoala pe C3 dar inca nu am o masinuta a mea 🙁 dar poate imi iau tot citroen si particip si eu candva :)))

  1. Am ras mult. Si ne-am jucat. Iar competitia ne-a motivat asa cum trebuia.
   Sunt la al 3-lea Citroen si sunt ff multumita.

 4. In weekendul asta m-am pregatit pentru examenul scris pentru permis….azi l-am avut si l-am luat cu 24 pct. Felicitari pentru raliu!!! I-am scris si Danei pe blog ca ma bucur pentru toate trei: pentru tine, pentru ea si pentru Laura. Felicitari inca o data!!!!

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.