Coliere statement

Cand vine vorba de accesorii glam de dimensiuni considerabile trebuie sa recunosc din capul locului ca m-am lasat cu greu convinsa sa le accept in garderoba.

Si asta pentru ca aveam senzatia ca la 1,64 si 46 de kile numai o talanga de gat imi lipsea sa dau senzatia ca ma deplasez cu energia unui 1.2 de 67 de cai. Motor diesel, zic.

Dar pentru ca – nu-i asa – rand pe rand ne debarasam de ideile preconcepute, de vreo 2 luni am inceput shoppingul de coliere statement. Online, dar si prin mall.

Impinsa de la spate de vreo 2 prietene “excentrice”. Sau cel putin asa-mi pareau atunci cand le-am vazut primele dati purtand coliere mari si colorate peste absolut orice, inclusiv peste pulovere tricotate.

In scurt timp am incercat si eu aroganta suprema, aproape in gluma initial.

Dar fiindca noi – femeile – suntem sucite si schimbatoare ca vremea, acum pot sa ma declar fana gablonturilor de genul asta. Am facut chiar si o selectie de recomandari pentru voi.

Poate va inspira si poate gasiti ceva adecvat pentru vreo tinuta “prea cuminte” – inca.

Sau poate va dau vreo idee buna de cadou, ca tot vuieste targul in asteptarea inimioarelor de plus, obiectelor frumos mirositoare cu mesaje siropoase si atentiilor de orice fel.

In foto: coliere Asos. Iar daca o sa deschizi fiecare poza, o sa afli si pretul.

Ce zici, ai purta si tu?

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
8 comentarii despre "Coliere statement"
  1. Cred ca purtate de alte persoane mi-ar placea. Eu fiind adepta bijuteriilor cat mai simple si finute, nu m-as vedea cu astfel de coliere. But never say never! 🙂

    1. Te sfatuiesc sa le salvezi in cos si sa le mai urmaresti din cand in cand. Pe asos toate produsele intra la reduceri mai devreme sau mai tarziu.

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.