Concert ONE

Concert ONEPe Cristina Ciobanasu o stiu de la inceputul lui 2008, de pe vremea cand era la “Dansez pentru tine”. 

Inca de atunci viitorul ei artistic se preconiza promitator.

Si asta pentru ca la numai 11 ani, fetita asta dansa incredibil de bine si era de o naturalete si o jovialitate iesite din comun. Inclusiv in fata camerelor.

Tocmai de aceea, in numai cateva saptamani a reusit sa-i cucereasca nu doar pe colegii mai mari de pe platou, ci si pe cei de acasa. Pe cei care in primavara lui 2008 se uitau din fotoliile de acasa cu respiratia taiata la povestea ei de viata si o urmareau cu sufletul la gura dansand cu atata daruire.

De atunci si pana acum, Cristina a evoluat enorm. Si asta pentru ca, cu toate ca e inca un copil, talentul, ambitia si seriozitatea au transformat-o dintr-o eleva model intr-o cantareata, actrita si o dansatoare de succes. Cu o experienta de peste 5 ani in televiziune. La numai 16 ani.

Cristina a devenit rapid un model pentru generatia ei, un idol al copiilor si al adolescentilor. Un fel de Miley Cyrus a Romaniei, daca imi permiteti. Sau mai degraba o noua Selena Gomez, ca in ultima vreme Miley s-a remarcat prin fel de fel de scandaluri mediatice.

Aseara a avut loc lansarea oficiala a trupei ONE. Si pentru ca am raspuns prezent invitatiei la eveniment, va spun sincer ca am avut parte de o seara magica, plina de muzica buna si de iubire.

Te intrebi – probabil – cine sunt ONE?

Iti spun simplu ca sunt 2 copii frumosi si talentati despre care sigur o sa tot auzi de acum inainte.

ONE sunt Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman, iar demonstratia de aseara, de la teatrul Godot, e dovada ca locul lor este pe scena. Si mai mult decat atat, locul lor este impreuna.

Te invit, asadar, sa-i asculti ori de cate ori ai ocazia.

Iar acum te las cu inca cateva poze de la eveniment. Cateva poze cu mine, de data asta:

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
4 comentarii despre "Concert ONE"
  1. Foarte frumos! 🙂 Mă bucur mult pt. ei!
    Iat-o şi pe Bianca Grijac într-una din poze!

    Mi-ar fi plăcut să fiu acolo. Pupu!

  2. Andreea,ti-am mai alsat un mesaj la articolul ce drobul de fructe de mare si nu mi-ai raspuns:( as vrea sa aflu ce aparat de fotografiat ai? L-am vazut la Povestiri Adevarate cand ai prezentat reteta drobului si eu fiind pasionata de fotografie sunt foarte curioasa ce aparat este.Imi poti raspunde te rog?Iti multumesc anticipat si tine-o tot asa :*!

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.