Cum a început seria confesiunilor? Culmea, un unboxing nevinovat m-a făcut să dau din casă.

Bag de seamă că începuturile de an ne găsesc mai grijulii cu sufletele noastre, mai focusați pe făcut planuri și visat cu ochii deschiși.

Ba chiar și pe micile plăceri vinovate nevinovate, pe care părem mai dispuși să ni le oferim. Motiv pentru care avem curaj să le aliniem la start printre rezoluțiile noului an. Trebuie să fie karma zilelor de concediu…

Și n-aș vrea să pun presiune pe umerii tăi, cu toate că s-ar putea să-mi iasă.

Dar tare bine ar fi să ai grijă de sufletul tău și în februarie, în martie și în oricare altă lună din an! Să faci din ce în ce mai puține lucruri de ochii altora și să-ți asumi cu mândrie ceea ce ești.

Să nu cauți pretexte, să nu-ți faci atâtea mustrări de conștiință, să îmbrățișezi lucrurile și oamenii care te fac fericit. Să îmbrățișezi prezentul.

Bună, sunt Andreea și sunt dependentă de dulciuri. De altfel, aș sări oricând peste o masă pentru un desert delicios.

Și dacă până acum făceam asta fiindcă ”organismul mi-o cerea” și, oricum, ”începeam sala de luni”, de astăzi o fac mai ales cu gândul la curcubeul din cerul gurii.

Video-ul de mai jos este mai mult decât un unboxing, este o provocare acceptată. Provocarea de a spune unor lucruri pe nume fără ca apoi să mă simt vinovată.

Apropo, știai că 96% dintre femei se simt vinovate cel puțin o dată pe zi?

Vaidemini.ro este un centralizator de confesiuni, menit să gestioneze motivele de vinovăție adunate la job ori în familie, fie ele din dragoste, din dragoste pentru mâncare, pentru cumpărături ș.a.m.d.

Carevasăzică, te așteaptă cu poveștile adevărate ale altora, în care ai putea să te regăsești sau care s-ar putea să-ți răpească câte un zâmbet la fiecare 2 fraze citite.

Și când te vei simți pregătit, te invită și pe tine la o doză de sinceritate. Cu alte cuvinte, la cel puțin o confesiune anonimă ce-ți ocupă, oricum, gândurile.

Te aștept și eu pe singurul site de confesiuni din România! Cu tot cu mărturisiri.

Să-ți iei de pe suflet una – alta, să faci haz de necaz cu toată gașca de acolo și să te întorci apoi la ale tale mai nevinovat decât înainte.

Pentru că greșeala recunoscută este pe jumătate iertată, nu-i așa?

*campanie realizată la inițiativa ALKA Mini Tort, un desert mic și inofensiv, pe care îl poți mânca fără să-l adaugi pe lista vinovățiilor.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
2 comentarii despre "Cum a început seria confesiunilor? Culmea, un unboxing nevinovat m-a făcut să dau din casă."
  1. Buna….oare cum fac cei care nu se streseaza de parerea altora…isi traiesc viata cum vor si spun ve handesc ….nu simt mereu grija aceea cum ca ai suparat pe cineva sau vai ce va zice x y daca…..
    Eu am.ajuns deja sa am.mereu noduri in stomac sa nu am liniste aufleteasca. gandinduma ca pt orice ma vor invinovatii cei din jur pe mine: daca e bolnava aia mica bunicii imi sar olin cap…daca sotul are o zi proasta am impresia ca e suparat pe mine desi nu e asa…mereu imi este frica sa nu supar cu ce spun sau fac dar cateodata se umple paharul si ma crizez de toti se uita la mine ce am apoi am constiinta incarcata….stiu si simt ca vreau sa nu mai imi pese dar nu reusesc…..sfaturi va rog….

    1. buna aurelia .nu stiu cum am ajuns la comentariul tau pt ca nu am citit articolul. dar poate nu am ajuns degeaba si te pot ajuta cu un sfat. daca ai facebook cauta-ma pe Copacul Vietii, poza cu Soare la profil. sunt femeie. te pup si fii pozitiva.

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.