Cum să-ți păstrezi electrocasnicele pe perioada în care nu le vei folosi.

Așa cum am apucat deja să mă lamentez pe toate canalele de socializare, vara aceasta am lăsat concediul deoparte și am împachetat și despachetat multe bagaje.

Și asta fiindcă am renovat una – alta pe acasă, ceea ce ne-a făcut să ne mutam din reședință cu toate catrafusele înghesuite în saci de gunoi și cutii.

Iar acum că am întins niște vinarom proaspăt pe pereți și am schimbat și parchetul, a venit momentul să ambalăm din nou. Și bagajele și „motoarele”. Să revenim în cuibușor.

Cu ocazia aceasta mi-am adus aminte de una dintre deciziile bune luate la începutul verii, odată cu mutarea.

Și ți-o spun pe șleau, fără să mă mai lungesc la vorbă.

Foto arhivă.

Are legătură cu frigiderul nostru cel de toate zilele, care miroase a primăvară (4 luni de neutilizare mai târziu), grație unui truc foarte simplu. Îi zice zahăr vanilat.

Concret, înainte să-l împachetăm pentru „hibernare”, nu doar că am spălat frigiderul… asta era de la sine înțeles. Dar am adăugat pe fiecare raft și în fiecare sertar câte un pliculeț (sigilat) de zahăr vanilat.

Șmecherie care ne-a ușurat misiunea la despachetare și ne-a bucurat simțurile.

Nu de alta, dar nu e prima oară când ne punem frigiderul la păstrare pentru câteva săptămâni/ luni. Și trebuie să recunosc că dățile trecute nu am fost la fel de informați ori inspirați. Iar la „desigilare” mirosul era într-atât de neplăcut încât nu era deloc îmbietor pentru alimentele ce urmau să fie depozitate în interior.

Să-ți fie cu folos!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
1 comentariu despre "Cum să-ți păstrezi electrocasnicele pe perioada în care nu le vei folosi."

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.