Cum se fura un iPhone 5

cum se fura un iPhone 5Un amic – cam vorbaret si sensibil la farmece feminine, ce-i drept – a patit furtisagul din video acum cateva zile.

Atunci cand lui nea din josul imaginii – intr-un acces de bioenergie, pare-se – i s-a lipit iPhone 5-ul gresit de mana. Si dus a fost. Puuuf, magie.

Descurcaret din fire, al nostru s-a pus pe recuperat inregistrari de la localul cu pricina si uite ce a iesit: frumusete de montaj, cu tot cu figura norocosului cu magnet la purtator.

Daca stii cine-i subsemnatul, baga un comentariu. Poate-l gasim pe acest Setila – Pasari – Lati – Lungila pus pe dosit telefoanele altora.

Apropo, cica-i si un iPhone 5 pus recompensa. Detalii: pe contul de youtube al pagubitului, acolo unde-i postat si videoclipul.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
4 comentarii despre "Cum se fura un iPhone 5"
  1. asta nu s-ar fi intamplat daca telefonul il tinea in buzunar, asa cum e normal, si nu pe bar. dar na, sufera baba la “fudulie”..

  2. N-avea cum sa il tina in buzunar, accesoriul atrage partea feminia deci e folositor la agatat… Asta e, sper sa il prinda pe respectivul furacios…

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.