Cum stai cu timpul?

retro styleDin experienta ultimilor ani, am tras concluzia ca stilul retro e acel curent pe val odinioara, de care apucam sa ne dezicem ca necuratul de tamaie la un moment dat, doar pentru a-l putea imbratisa mai apoi cu si mai mult patos, asemenea unui fiu risipitor regasit dupa ani si ani.

Cam asa stau lucrurile cand vine vorba de haine si accesorii – caci despre ele este vorba aici – cu toate ca nu m-as limita la ele in definitia de mai sus.

De fapt, daca stau mai bine sa ma gandesc… la o recapitulare rapida as spune ca tehnologia e probabil singurul progres pe care nu l-am trada pentru o mana de tehnici rudimentare cu iz vintage.

Cat despre subiectul de astazi… iti spun in primul rand ca are legatura stransa cu timpul.

Cu ala trecut, din vremurile retro pomenite mai devreme, dar si cu ‘al ce va sa vie, pe care stam geana, doar – doar o trece mai incet.

Nu stiu daca ti-au sarit sau nu in ochi in ultima vreme, dar eu am senzatia ca mai nou imi zambesc din toate unghiurile.

Casio ceas retroMa refer la aceste intaie ceasuri electronice care in ultima vreme au luat cu asalt incheieturi din ce in ce mai proaspete, scotandu-si pentru moment din uz nepotii si stranepotii orari cu doua limbi sau afisaj S.F.

Recunosc… nu m-am putut abtine si acum cateva zile mi-am comandat si eu un asemenea ceas.

Am cautat intai pe acasa – bunica mea se desparte greu de lucruri, asa ca sifonierul ei e un soi de consignatie de lux – dar fiindca nu l-am gasit, m-am incumetat sa platesc ”cat nu face”.

Ghilimelele sunt tot de la bunica citire, ea m-a anuntat ca mai mult de 15 lei nu merita vechitura.

Andreea Ibacka - ceas Casio retroChiar si asa, cu toate ca de obicei tind sa-i dau crezare, de data asta am socotit ca face un pic mai mult de atat – desigur, am omis s-o contrazic – mai ales ca l-am gasit de vanzare nou – nout pe cateva site-uri de profil.

Si daca te intrebi ce stie sa faca batranul Casio, iti spun ca in teorie el face pana si scufundari sub dus, ceea ce n-ar fi o functie deloc neglijabila.

Mai ales pentru un ceas retro care vine la pachet cu afisarea zilei curente, cronometru si buton de lumina, unul care sa-l recomande pentru al sau night mood.

Eu zic ca arata bine ”prafuitul” asta, motiv pentru care de vreo saptamana l-am bagat in heavy rotation si nu-l mai dau jos de la mana.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
6 comentarii despre "Cum stai cu timpul?"
  1. Arată foarte bine ”bătrânul” Casio! Cine ar fi crezut că le com căuta cu atâta ardoare?!

  2. Arată foarte bine ”bătrânul” Casio! Cine ar fi crezut că le vom căuta cu atâta ardoare?!

  3. Eu am vreo juma’ de an de cand sunt sufocata de el. De cate ori il vad ma duce gandul la taraba din piata. Dar trend.ul e trend :))

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.