Cursuri de prim ajutor pentru cititorii andreeapatrascu.ro

cursuri_de_prim_ajutorDin pacate situatiile in care interactionam cu persoane ranite sau bolnave sunt tot mai numeroase.

Si e esential sa fim bine informati si corect instruiti pentru a putea salva o viata. Indiferent ca e vorba despre cineva drag sau despre o persoana de pe strada.

Iar masurile de prim ajutor sunt un set de reguli clare, pe care ar fi ideal sa le stapanim cat mai multi. Mai ales ca un prim ajutor acordat gresit poate face mai mult rau decat bine.

Cabral v-a povestit si el zilele trecute despre cursurile de prim ajutor si despre cat de utile se pot dovedi acestea.

Si fiindca dorim sa ne implicam activ in educatia necesara acordarii corecte a primului ajutor, alaturi de Zambet si Suflet si Societatea de Salvare Bucuresti, o data cu aniversarea a 107 ani de la infiintarea Ambulantei Bucuresti, ne-am gandit sa te invitam si pe tine la cursul desfasurat in luna mai.

Costurile sunt zero si sunt 5 de locuri disponibile pentru cititorii andreeapatrascu.ro.

Astept sa te inscrii si tu printr-un comentariu la articolul asta. In plus, te rog sa distribui articolul la tine pe Facebook, pentru a face mesajul asta cat mai cunoscut.

Sanatate multa!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
17 comentarii despre "Cursuri de prim ajutor pentru cititorii andreeapatrascu.ro"
  1. Prin intermediul programului “Scoala altfel” am avut ocazia sa asist la un curs de numai 3 ore, bineinteles ca nu am parcurs mai nimic. Timpul nu ne-a permis. Dar cu siguranta imi doresc sa parcurg intregul curs.

  2. As vrea si eu sa urmez aceste cursuri. M-am inscris si pe blogul sotului tau…dar ai vazut ca sunt 119 comentarii la postarea cu primul ajutor, nu? 🙂

  3. Buna, Andreea! Felicitari pentru straduinta ta de a “construi” o lume mai buna! Cu mult drag as veni la unul din cursurile de prim ajutor…din pacate nu e posibil…sunt putin departe de tara! Oricum felicitari si succes participantilor!

  4. Buna! Daca se poate mi-as dori sa particip la aceste cursuri de prim ajutor. Multumesc.

  5. Buna! Sunt si eu foarte interesata de aceste cursuri de prim ajutor. Daca mai sunt locuri disponibile, cu mare placere si interes vreau sa particip la ele. Multumesc!

  6. F frumos Andreea .. sunt niste cursuri importante ! le-am facut inainte de-a face scoala de asistent medical . si daca imi permiti as vrea sa dau un exemplu , eram intr-o zi in tramvai dintr-o data un domn s-a prabusit , toti au inceput sa strige dal naibii de betiv .. omul acela nu era betiv era bonlav de diabet oamenii cu aceasta afectiune au un miros specific , halena mai exact de mere coapte , de aceea este important sa invatam sa putem ajuta cand este nevoie

  7. Buna! Mi-as dori, in masura in care este posibil, sa particip impreuna cu prietenul meu la aceste cursuri. PS: suntem dispusi sa platim pentru a lua parte. Multumesc anticipat 🙂

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.