Dansez pentru Tine

Dansez pentru tine… suntem la duel!

:(( Off suntem la duel! Va rog, daca vreti si puteti, trimiteti un mesaj cu textul ANDREEA la numarul 1322 pentru a ne vota si a merge mai departe in concurs. Va multumesc foarte-foarte-foarte mult!

==========

Dansez pentru tine… de ce?

M-am gandit sa particip la Dansez pentru Tine pentru ca stiam ca este o provocare foarte mare, mai ales ca eu si cu sportul de performanta n-am fost frati niciodata. Mai mult… cu sportul “civil”, cel de recreere sau intretinere, nu sunt mai mult decat verisoara indepartata.
Am decis sa particip dupa ce l-am cunoscut pe Paul. Este un baiat incredibil de modest, calm, politicos, ai putea spune ca a trait pana acum o lunga si frumoasa poveste linistita.
Dar nu-i asa… Paul ar fi trebuit sa mearga in viata alaturi de ceilalti 3 frati ai lui. Viata nu a vrut insa asa, doi dintre ei au murit. Cel de-al treilea, ultimul frate al lui Paul, a disparut acum cativa ani iar Paul si parintii lui au facut tot ce au putut ei face pentru a-l gasi. Dar n-au reusit si din cauza cauza lipsei mijloacelor materiale, o investigatie privata, cu sanse de reusita, costa mult… mult prea mult pentru ce au ei.
Intre timp parintii lui Paul s-au imbolnavit iar el fiind singurul ramas ca sprijin pentru ei… s-a pus pe munca de mic. Si a muncit pana in ziua de azi, cand inca spera sa reuseasca sa-i trateze si sa-i tina aproape de el pentru cat mai mult timp.

Si pentru ca Paul este un luptator si vrea sa-si autodepaseasca conditia prin propriile-i forte, el este in acelasi timp student la 2 facultati. Iar dansul nu este pentru Paul doar o pasiune, ci o metoda de supravietuire.

In tot acest timp Paul a avut un vis… sa danseze. A invatat de pe unde a putut, din filme, de pe Youtube, de la altii care sunt de meserie, si mai mult de-atat… a strans in jurul lui un grup de copii, si ei fara posibilitati financiare, si au infiintat o trupa de dans, Blockbusters Crew. A invatat sa danseze inca 8 copii buni, le-a oferit o directie si o sansa in viata, insa acum ei nu mai pot continua antrenamentele din lipsa banilor. Isi repeta coregrafiile pentru spectacole pe unde apuca, pe la prieteni sau vecini, pentru ca nu au o sala a lor si nici nu-si permit sa inchirieze una.

Cateodata au prins cate o sala adevarata de antrenament si s-au bucurat de fiecare secunda acolo, dar in mare parte a timpului s-au antrenat in sufrageriile prietenilor si pe unde au mai gasit. El spera sa reuseasca sa faca cumva si sa le ofere copiilor din trupa lui, dar si siesi, o sala de dans in care sa se poata dezvolta, sa poata invata… sa reuseasca sa-si faca o meserie din dans.

El danseaza pentru a-si permite medicamentele tatalui sau si pentru a reusi sa duca la capat casa neterminata in care ei trei locuiesc de 7 ani, din lipsa banilor.

Dupa ce auzi povestea lui… nu ai cum sa nu iti doresti sa-l ajuti, nu ai cum sa refuzi sa te implici! Eu m-am implicat… trup si suflet!

In aceste cateva saptamani de cand am inceput am trecut prin multe… accidentari, contracturi musculare, intinderi, tumefieri ale genunchilor si coatelor, oboseala acumulata este covirsitoare, stresul antrenamentelor este coplesitor… da’ nu ma las!

Pentru ca eu cred in Paul, sunt determinata si vreau sa reusim sa facem cumva astfel incat Paul sa-si gaseasca fratele disparut, sa-si trateze parintii bolnavi si sa reuseasca sa-si implineasca singurul vis din viata: sa devina dansator profesionist!

Asadar… daca ne urmariti la Dansez pentru Tine… va rog, tineti-ne pumnii!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
1 comentariu despre "Dansez pentru Tine"

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.