Fara scandal nu exista paradis.

Ibacka VIVA 2014 - 1In prima zi de munca pe anul asta, colegii de la Viva au dat adunarea pentru un shooting ce se dorea a fi doar lapte si miere.

Un material marca Ibacka pe genul “love is in the air”, numai bun de tipar in luna iubirii, carevasazica.

Dar pentru ca la noi in cuplu pana si mesajele de dragoste suna uneori a declaratii de razboi… interviul cu pricina e putin mai “altfel” decat fusese planificat initial.

Totusi, au iesit niste poze frumoase – credem noi – si, conform sistemului nostru de referinta, ne-am distrat copios la shooting, certandu-ne pe tema educatiei primului nostru copil.

Baietelul care apare in astrograma lui 2014, pare-se. 🙂

Iar in caz ca vrei sa vezi sau sa citesti mai multe, iti spun ca gasesti materialul integral in revista VIVA, numarul de februarie.

Pana atunci te las cu un video de making of cu mine la butoane si cu bunicu’ in fotoliu:

Credit foto si video: VIVA.

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
13 comentarii despre "Fara scandal nu exista paradis."
 1. Mi-e drag rău de tine! Deci să ştii că ce voi spune în continuare nu e din răutate. Ştiu că a fost o şedinţă foto, cu lumini, bliţuri şi mai ales…pentru o revistă. Dar esti de 10 ori mai frumoasă naturală! Eşti una dintre puţinele “vedete” care este superbă fără vreo mască pe faţă 🙂

  1. N-am cum sa ma supar, e de bine… dupa standardele mele. 🙂
   Totusi, pentru camera si foto e nevoie de tencuiala.

 2. Asa cum an scris si pe pagina lui Cabral intr-un comentariu imi sunteti tare dragi si sa dea Dumnezeu sa fiti asa toata viata!

 3. Sa va ajute Dumnezeu cu minunea care vrei sa se intample in 2014…o sa fie un copilas tare frumos cu siguranta.

 4. Buna, Laura! tu si Cabral sunteti tare frumoasi impreuna si oarecum ma mira ‘sicanele’ astea dintre voi…ma rog, in ultimul timp si eu cu al meu partener ne tot contrazicem/certam pe orice tema si motiv si deja incep sa disper si cand vad ca se intampla la ‘case mai mari’ ma tot intreb, oare asa o fi normal dupa un timp???

 5. Sunteti minunati :D… Haiosi si plini de viata …
  Imi place mult mult muuuult de voi ..

 6. sunteti superbi impreuna….si fie ca 2014 sa va aduca un mini-Andreea sau un mini-Cabral ;)…te ajut cu sfaturi daca ai nevoie….am si eu o mini-Monica( Medeea Maria o cheama si are 2ani si 9luni)

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.