Fashion time în Liguria.

Când am făcut fotografiile aceastea am pornit cu gândul să vin cu o propunere vestimentară.

Primăvăratică, ce-i drept, fiindcă răsfoiesc albumele foto din aventura noastră cu rulota. Dar atâta timp cât noiembrie încă ne răsfață cu temperaturi de peste 20 de grade, n-ar fi exclus să rămânem la garderoba de primăvară.

Dar fiindcă natura este mai spectaculoasă decât planurile noastre, articolul vine mai degrabă cu o recomandare turistică ce merită notată.

Și fiindcă îmi dau seama că îmi este aproape imposibil să compun un text la nivelul imaginilor, vă las cu marea, stâncile și vântul cald care-mi bate prin păr.

Deci, te-am convins să rămâi?

Nu-i așa că locul ăsta îți face sufletul să zâmbească și să danseze?

Și, totuși, prima propunere ar fi nemuritoarea rochie de dantelă – midi, o lungime chic, pe care am început s-o apreciez tot mai mult – mixată cu teniși (roz somon, ușor de asortat oricărei culori).

în completare… no makeup makeup, câteva bucle lejere de plajă și un coc micuț, cât să-mi descopere fața. Cu atât mai mult cu cât era vânt.

Mă rog, nu prea ies eu așa îmbrăcată la o plimbare pe stânci, dar ce antiteză frumoasă între ținută și locație, minunată pentru amintiri foto!

Și dacă tot am promis că-ți spun mai multe și despre locație, află că plaja aceasta paradisiacă este în nord vestul Italiei (pe coasta Liguria, în apropiere de celebrul Portofino) și este plaja unui camping micuț agățat de stâncă.

Insist, dar merită! LIGURIA este o regiune de notat în Bucket List, cu peisaje care-ți taie respirația. Dacă ai vreodată ocazia, ar fi minunat să ajungi.

Credit foto: Cabral.

În foto port: rochie dantelă Zara, teniși Eleven (pe ai mei i-am luat din Spania, dar sunt convinsă că se găsesc peste tot modele similare).

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
5 comentarii despre "Fashion time în Liguria."
  1. Adevarul este ca tu faci toate locurile astea mai frumoase decat sunt ele. Si nu e linguseala, sau …. e realitate. Incearca si scoate-te din poze si vezi ce ramane. Alice

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.