Gargauni de pustoaica

Disco 2013

Aseara am fost la disco. De fapt, era un soi de terasa latino plina ochi de copii scapati de acasa.

Cred ca media de varsta nu era mai mare de 19 ani. Asta pana sa ajungem noi, care am cam dat matematica locului peste cap.

Recunosc, pentru mine a fost pentru prima oara in 28 de ani cand am fost in club si nemachiata si fara tocuri. Ceea ce nici la Hotel Rozmarin din Predeal nu se intampla, asta intr-a 8-a.

Soc si groaza, ce crezi?

Chiar si asa, n-a fost nicio diferenta: muzica se auzea la fel de tare, pasii de dans erau aceeasi – ba chiar mai hotarati fara papainoage in picioare – atmosfera identica, oamenii la fel.

Deci, da, se poate.

Sa fi avut tata dreptate atunci cand imi spunea ca n-am nevoie de artificii de genul asta ca sa ma prezint in fata lumii?

De fapt, ce zic ca-mi spunea tata. Pai ce, eu intelegeam? Nu, nu-mi spunea, ne certam groaznic, eu plangeam cu lacrimi de crocodil si-mi doream – ca o gaina – sa fac cat mai repede 18 ani.

La naiba, a avut dreptate tata. Dar l-am inteles pe deplin abia acum, la 28, varsta la care as putea fi parinte la randul meu.

Varsta la care ma uit in urma si parca gandesc asemenea babutelor de care radeam odinioara: “Sa fi avut mintea de acum si prin liceu…”

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
6 comentarii despre "Gargauni de pustoaica"
  1. Cu tocuri sau fara, fardata sau nefardata,esti frumoasa dar mai ales inteligenta, o fata cu muuuuult caracter, personalitate, o fata fara fitze de si aere.Ador sa citesc ceea ce scrii si scrii al naibii de bine!!!

  2. Stii cum se zice :Nu judeca trecutul cu mintea de acum… :)De acord cu Felicia Popescu, ai un talent la scris, dat naibii !!! Poate ne scrii si o carte…

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.