Prin oras ca fetele versus la bere cu baietii

La barfa ca feteleNu stiu daca Ciara s-a prins sau nu prima de pachetul de avantaje, dar de vreo cativa ani incoace ea ne tot spune explicit ca i-ar placea sa se poarte ca un baiat.

Si nu zice rau.

Si mie mi-ar placea sa fac acelasi lucru din cand in cand, mai ales atunci cand rup lesa si ies cu fetele in oras, la o barfa mica.

Si aici nu ma refer la nimic altceva decat la subiectele de discutie alese.

[Sursa] foto.

Mi se pare din ce in ce mai enervant ca in timp ce fetele se strang la claca parca tot cu gandul sa-si barfeasca barbatii si sa se vaite una alteia de ce porcarii a mai facut pe acasa “Nelu” fiecareia, ei, oameni cu capul pe umeri, vorbesc de tot ce le face placere. Si-aici nu intra niciodata in discutie nevestele din dotare, culmea.

Masini, jocuri, fotbal… toate sunt la ordinea zilei “la berica” si toate ii ajuta sa se incarce pozitiv. Pentru ca asta-i scopul iesirii, nu-i asa?

Dar nu, la noi nu se poate, pentru ca noi, femeile, posedate parca de vreun Grinch cu norma interaga, tindem sa ne punem una alteia in carca toate grijile personale.

Pai cum sa nu stie suratele ce probleme ai mai avut in cuplu saptamana asta? Pai mai e prietenie daca nu te spovedesti de cele rele?

Cum sa nu moara ele de emotie ca nu stiu si tu de inima rea fiindca gasca nu-i la zi cu istorisirea ta despre cum te mai urca “Nelu” pe tavan? De nervi, normal…

Fetelor, ne propunem si noi ceva schimbari pentru la anul?

 

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
4 comentarii despre "Prin oras ca fetele versus la bere cu baietii"
  1. Buna, Andreea, stiu ca sunt offtopic, dar poti sa ne spui unde anume te vopsesti si in ce nuanta? Arata extraordinar parul tau! Multumesc.

  2. Foarte bine zici! :)))) Nimic nu e mai deranjant decat sa ti se strice ziua cu problemele altcuiva. De parca nu le-ai avea si tu pe ale tale.

    Sarbatori fericite, Andreea, si felicitari pentru ca esti atat de minunata! :*

  3. Cata dreptate ai 🙂
    Si asta ar trebui sa fie valabil si in restul timpului, cand suntem doar noi cu noi insine. Sa renuntam la toate reprosurile si nemultumirile. La urma urmei, cel pe care l-am ales cu siguranta ne iubeste, dar suntem noi mai paranoice 🙂

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.