Incaltaminte de iarna

Pe cat de mult imi plac pantofii si sandalele cu toc inalt, pe atat de mult imi displac cizmele cu toc. Nu-mi explic exact de ce!

Lasand la o parte considerentul practic – tocurile pe gheata nefiind o optiune tocmai potrivita – simtul meu estetic respinge incaltamintea de iarna cu toc.
Orice as face, tot cizmele si bocancii cu talpa plata ma atrag.

Cat despre momentele elegante ale sezonului rece… aleg sa port pantofi cu toc, niciodata cizme cu toc.

Azi am ochit cizmulitele astea. Dragute foc, zic eu.

N-am gasit eu “acele” cizme cu toc?
Cu ce ne incaltam sezonul asta?

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
8 comentarii despre "Incaltaminte de iarna"
  1. Si eu prefer cizmele fara toc, sunt comode, pot fi si elegante, dar foarte practice. Cine vrea sa cada pe ghiata? In general nu prea port tocuri. Sandalele mele rosii, cu platforma, de cre am fost foarte incantata, le-am inaugurat in septembrie la un eveniment. La intoarcere spre casa, am mers pe jos cam 4-5 Km si ce credeti ca s-a intamplat? Mi-a alunecat piciorul si am cazut. Totusi am fost bucuroasa ca nu mi-am rupt ceva. Dar am fost dezamagita de platforme. Sunt frumoase, dar sa merg cu masina, nu pe jos. Scuze ca am scris prea mult. Pupici.

  2. Eu merg foarte mult pe jos si de aceea prefer platformele de cauciuc – nu-mi place sa simt toate pietricelele si nici sa iau apa la “bord” atunci cand ploua.

  3. chiar ieri mi-am cumparat niste cizmulite, nu am idee…ca ti-as trimite-o poza. sunt sigura ca te-ai indragosti si tu de ele:)

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.