“Inima de tigan” revine

Era august 2007 atunci cand filmam primul episod din “Inima de tigan”.

La ora 8:00 am fost in Buftea. Am facut stanga pe Strada Studioului si am ajuns pe platouri.

De acolo, o echipa intreaga m-a luat in primire. Nu stiam cum ii cheama si nici cu ce se ocupa fiecare, dar i-am ascultat fara alte intrebari.

Dupa o ora, eram imbracata, machiata si coafata ca Irina Dumbrava. Fata aia curajoasa, ambitioasa si hotarata cu care ma familiarizasem la repetitii timp de 4 luni.

Dar nimic nu mai arata ca la repetitii…

Ce de spectatori erau la cadru! Fiecare avea cate ceva de facut… Si toti ochii erau atintiti asupra mea.

Si ce de camere – una, doua, trei. Toate indreptate inspre mine. Si eu nici macar nu aveam voie sa le privesc. Trebuia sa ma comport ca si cum n-ar exista.

Locatiile…

Si mai ales distributia… Dumnezeule, ce de nume sonore. Cei mai mari actori ai cinematografiei romanesti mi-au dat replica. Ce onoare!

Emotionata toata, nedormita, cu textul invatat de acasa, curioasa sa vad pe monitorul de control prima secventa filmata si mai ales dornica sa iasa totul bine.

Asa am fost toata ziua. De cand am auzit prima oara “Actiune” si pana la “Ziua de filmare s-a terminat. Inchidem, strangem, plecam acasa.”

Am tras destul de multe duble, totul trebuia sa fie perfect.

Asa ca am luat bataie de mai multe ori, inca de la primul episod. Adica ea, Irina, a luat bataie. Si-a stat cu nasul in praful de pe caldaram minute in sir, pana cand cadrele din toate unghiurile au fost complete.

A urmat resuscitarea. Nici aici n-a fost treaba usoara. Asta fiindca compresiile repetate dor “de-adevaratelea”.

Cu toate astea, la sfarsitul zilei simteam ca plutesc de fericire. Traiam un vis.

Cum a scapat Irina Dumbrava cu viata si ce-a urmat, va invit sa vedem impreuna incepand din seara asta.

Inima de tigan” revine pe Acasa Tv de la ora 20:30.

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
24 comentarii despre "“Inima de tigan” revine"
 1. Ma bucur f mult ca se redifuzeaza. A fost un film extraordinar, actori extraordinari, scenariul minunat. Ti-ai interpretat rolul f bine, si abia astept sa il urmaresc din nou.

 2. Cat de frumos!! Urmaream serialul acum si chiar ma intrebam ce simteai tu atunci, cum era totul avand in vedere ca pana in urma cu cateva luni erai o persoana…obisnuita..
  Ce ma bucur ca ai scris despre asta si ca am “vazut” cum a fost..multumim, Andreea!:)
  Felicitari pentru tot ce ai facut!!:*

 3. Foarte bine! Felicitari desi nu stiu ce remuneratii financiare primesti, experienta e uluitoare si cred ca e mai importanta!

 4. cel mai tare serial de pina acum as vrea sa fie tota ziu sa ma uita in fiecate an aeam vazut toate e[isoade va miltumesc pentru aseral

 5. Asa finuta si dulce… ca un ingeras! bravo! Chiar azi m-am uitat si creaza o stare de revenire in trecut! esti tare tare draguta, bravo, Andreea! >*

 6. Dar la protv international nu stitii cind merge ???????? Adica acum la 25 ianuarie mai merge s-au deam a mer? Astept raspunsurile voastre!>>>

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.