It’s all coming back…


Alaltaieri m-am trezit urland la volan cat ma tineau plamanii.

Si nu, nu eram cu sotul in dreapta mea si nici cu el pe telefon.

Ar fi fost plauzibil sa fie asa, dar nu-i cazul. Ascultam radioul.

Si-am dat mai tare, si mai tare, din ce in ce mai tare, pana cand… toata masina vibra la semafor, ca in videoclipurile cu negri.

Its_All_Coming_Back_To_Me_Now_-_Celine_Dion_single_coverNu era nici Jason Derulo si-a lui “Talk Dirty” in difuzoare si nici alta Macarena pe mare val acum… era Celine Dion si a ei “It’s all coming back to me now” din 1996.

Unul dintre hiturile de pe albumul “Falling into you”. Un album genial, care pe langa faptul ca e incredibil de spectaculos – daca imi permiti gradul asta de comparatie – inseamna mult  mai mult de atat pentru mine.

Asta fiindca “Falling into you” a fost primul meu CD.

[Sursa] foto.

Si daca in ’96 il ascultam pe repeat pentru ca imi placea si pentru ca oricum nu aveam incotro, fiind singurul compact disc pe care il aveam in casa, alaltaieri l-am ascultat altfel.

Cu o bucurie imensa. Dovada sta faptul ca imi venea sa opresc efectiv oameni pe strada, sa asculte si ei cata armonie e in versurile lui Celine si cum – vorba artistei – it’s all coming back…

La fel am scris si textul asta, cu piesa in boxe. Dintr-o rasuflare parca.

Tu ce album de suflet ai? Iti amintesti de primul tau CD?

Poate dai azi o cautare pe Youtube si iti inseninezi ziua…

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
10 comentarii despre "It’s all coming back…"
 1. Primul meu CD a fost tot de la Celine Dion – Because you loved me. Il primisem de la frate-miu prin 2000 (dupa lungi insistente) care colectiona pe vremea aia CD-uri.. Cred ca mi-am innebunit prietenele cu piesele lui Celine. Eram absolut fascinata! Si cand sunt cu masina, ca si tine, cand aud un hit vechi, imi e imposibil sa il ascult in surdina..:)

 2. Eu o am ” de suflet” pe Beyonce… Indiferent de album sau melodie…O pot asculta oricand, oriunde, oricum, nu ma pot plictisi de ea! Chiar acum ascult Broken hearted girl. Cred ca e pe repeat de vreo 30 de min. Si va mai fi :))

 3. cantareata cu voce ca a lui Celine Dion se naste odata la 100 ani ,pacat ca nu a mai scos cd .

  1. A scos CD-uri, chiar ultimul single a fost lansat prin septembrie – Loved me back to life. A mai scos anul trecut (parca) un album in franceza – Sans attendre. Recomand si Sans attendre si Loved me back to life, doar e vorba de Celine…
   In alta ordine de idei, primul CD primit a fost prin ’99-’00 de la tata – soundtrackul de la Titanic. Si acum il mai ascult si tot asa, la volum maxim. :)) Si cam tot ce tine de anii ’90-’00 ascult cat de tare posibil pentru ca ma napadesc amintirile.

 4. Buna Andreea. Super albumul, primul meu album a fost Mariah Carey – Muzic Box.Ce vremuri, ce amintiri, weekend placut

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.