Kalispera, kalinikta…

fermierii-lays-recoltarea-a-doua-zi-low-res-391La cum il cunosc eu pe asta micu’ – pe Cabral, zic – indiciile nu-s taman punctul lui forte.

Obisnuiesc sa-l bat la mima mai la toate seratele la care strangem gasca… asa ca m-as arunca sa spun ca stiu despre ce vorbesc.

Asa se face ca nici acum nu ma astept la minuni, mai cu seama cand vine vorba despre bucataria greceasca.

fermierii-lays-recoltarea-a-doua-zi-low-res-353Aia pe care sotul o apreciaza intr-atat incat atunci cand isi comanda la restaurant din meniu cere direct paginile unu, doi si trei, fara sa clipeasca si fara sa se mai cramponeze in numele retetelor.

Pentru ca asta-i situatia, l-am luat gurmand si pofticios!

Si plimbaret, desigur… sa nu carecumva sa uitam de escapada lui estivala din Grecia.

Aia cu motorul de acum doua luni, in care a omis sa ma ia, ca din intamplare…

Dar fiindca n-am luat-o inca pe campii si nici n-am inceput sa bat aiurea moneda pe experientele noastre grecesti, iti marturisesc ca totul are legatura cu indiciul de mai jos.

Acela pe care capitanii de osti Puya si Cabral ni-l transmit din corazon prin online si pe TV, in speranta ca pana pe 2 Noiembrie anul acesta sa apucam sa identificam numele Retetelor Secrete Lay’s.

In speta reteta secreta A.

Acum, cu regret in glas – ala al ratiunii, cel care ma impinge sa scriu – iti spun ca pana acum n-am nimerit-o nici cu puiul curry, pariul meu de la Covasna, si nici cu souvlaki de pui, asa cum mi-am facut cartile sa raspund la intrebarea inregistrata pentru spot.

Asa ca n-am cum sa te inspir prea tare de data aceasta.

Totusi, vestea buna este ca pe canalul de Youtube Lay’s, dar si pe pagina de Facebook Lay’s gasesti de la o zi la alta tot mai multe sugestii si pareri.

Unele care sa te indrume sa ajungi cat mai aproape de numele corecte ale retetelor Lay’s, pe sistemul apa – apa – foc – foc.

Nu de alta dar e pacat sa nu incerci sa castigi unul dintre cele trei premii puse la bataie, a cate 25.000 lei fiecare.

Cat despre ReteteLays.ro, te asteapta cu toate informatiile despre promotie si despre premii, astfel incat sa poti inscrie codurile de concurs de pe pungi cu toate ca n-ai dibuit inca numele retetelor secrete.

Iar acestea fiind spuse, premiile zilnice de 1000 lei si cele saptamanale – ce constau in excursii culinare in Pisa, Paris, Barcelona si Atena – sunt doar la un sms distanta.

Motiv pentru care te invit sa inscri codul tau cu toata increderea. Fie prin sms la numarul 1828, fie direct pe site.

Bafta!

P.S.: Apropo, o sa gasesti articole pe aceeasi tema si la colegii Cristi, Cabral si iarasi Cristi.

Poate stiu baietii mai multe.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
2 comentarii despre "Kalispera, kalinikta…"

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.