Lady Gaga

Nu sunt o fana Lady Gaga in adevaratul sens al cuvantului, dar nici nu pot sa spun ca-mi displace.

Pana saptamana trecuta ii stiam piesele de pe radio – cele mai cunoscute – dar nu ii urmarisem niciodata evolutia muzicala.

Sigur, stiam ca e o artista extravaganta, controversata, ca se imbraca si se machiaza cam ciudat si chiar are manifestari “sataniste” – ar spune unii.

Eu n-as merge pana intr-acolo si nici n-as judeca-o – pana la urma e un produs de marketing.

Oricum, ideea e ca pana de curand nu stiam ce potential artistic are.

Insa acum cateva zile am primit din partea Ciuc Premium o invitatie la concertul ei din Piata Constitutiei. Si am devenit brusc curioasa sa stiu mai multe despre cantareata.

Asa ca inainte de concert mi-am facut temele.

Am aflat ca Lady Gaga se prezinta Stefani Joanne Angelina Germanotta printre prieteni. 
De unde vine atunci numele de scena?
E fana Queen si Freddie Mercury, asa ca numele de Lady Gaga are legatura cu piesa “Radio Ga-ga”.

Am aflat ca studiaza pianul de la varsta de 4 ani, iar la 18 ani a inceput sa compuna pentru Madonna, Britney Spears, Fergie, Black Eyed Peas, Pussycat Dolls. Asta pana sa-i descopere Akon vocea.
Impresionant, nu?

Pe langa asta, e deja câștigătoarea a 5 Premii Grammy, cu toate ca a cucerit topurile muzicale abia in 2009, cand a lansat piesele “Just dance” si “Poker face”.

Cu alte cuvinte, fata asta a muncit pe branci ca sa ajunga aici. Si daca imi permiteti, pute de talent!

Compune, canta si danseaza cot la cot cu dansatorii ei, concepe spectacole explozive si are un program extraordinar de greu. De exemplu, acum are 29 de spectacole prin Europa pana pe 6 octombrie si alte 10 spectacole in America de Sud pana pe 3 decembrie.

Asta inseamna un concert la 2 zile. Si are si de mers intre locatii, nu gluma!

Poti sa te convingi aici ce agenda incarcata are. Asta inseamna viata de diva!

Pe scurt, mi-a placut mult la concert, iar fata asta mi-a castigat respectul. Nu ca ar avea Lady Gaga nevoie de respectul meu. Oricum, de acum incolo o s-o ascult mai des.

Uite si 2 poze din tribuna:

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
6 comentarii despre "Lady Gaga"
  1. La vestimentatia pe care ai avut-o,chiar semeni ca Lady Gaga.Felicitari pentru vestimentatie!Ai aratat superb!Ca intodeauna!:*

  2. Ciao Andreea
    Da e adevarat ca are talent si muceste greu dar are si idei aiuristice si asta nu ma incinta parerea mea sint multi artisti mai buni ca ea si mesajul pe care il are pentru generatia noastra nu e bun mie personal daca miar da bilete pe gratis nu ma duc sa vad si plus ca foloseste si droguri ca sa reziste in curind va ajunge ca si Michel Jackson or alti artisti care nu au grija de ei

  3. Nici eu nu sunt mare fan, doar piesele ascultate la radio si nici nu m-a atras concertul, dar m-a dat pe spate modestia ei. Nu ma asteptam! Bravo ei!

  4. Nici eu nu ma pot declara fana Lady Gaga sau cel putin nu puteam.Acum insa s-a schimbat treaba.Modestia de care a dat dovada odata ajunsa in Bucuresti m-a impresionat in mod placut si cum ai spus si tu mi-a castigat respectul.De altfel atata sacrificu si atata munca sunt de admirat.Din punctul meu de vedere este un artist complet,un adevarat artist international.Eu cred ca spectacolul facut de Madonna in Romania cu se compara cu mega show-ul Lady Gaga.Acum ea e adevarata regina a muzicii pop si cred ca numarul impresionant de oamenii care au venit la acest concert au dovedit-o.:)

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.