Laitmotivul sexului oral

grafitti-agresiv-12Asa cum iti spuneam si acum cateva zile, in ultimii ani agresivitatea verbala si stradala a ajuns sa ne inconjoare intr-o normalitate alarmanta.

Iar intr-un amalgam de mesaje rasiste sau misogine si de lozinci de stadion care “impodobesc” nestingherite orasul nostru, copiii sunt victime sigure.

Pentru ca nu putem sa-i scoatem pe strada legati la ochi si nici sa-i convingem sa absorba selectiv informatiile la care au acces.

Si fiindca am observat ca te-a atins povestea pustilor de la gradinita de langa casa mea, revin astazi cu un mesaj – spun eu – important pe aceeasi tema.

Te anunt ca impreuna putem schimba felul in care arata orasul in care traim.

Mai mult decat atat, iti mai spun ca ce-ai avea tu de facut nu-ti va rapi mai mult de 5 minute.

Cif Curata Romania

CIF a demarat deja o campanie sociala in scopul asta, denumita CIF Curata Romania.

Un demers care isi propune sa curete orasele in care locuim si sa ne ofere o mai buna siguranta si integritate.

Daca si tu vrei sa sustii cauza si daca crezi ca poti sa te implici, tot ce trebuie sa faci este sa identifici acele mesaje care te hartuiesc zilnic, acelea pe care ti-ar placea sa le stii sterse definitiv.

Fa-le o poza cu telefonul (sau cu ce gasesti la indemana) si trimite-o pe site echipei de curatenie, impreuna cu o serie de amanunte despre locatie.

Sau poti s-o faci cu ajutorul aplicatiei de Facebookori a aplicatiei de mobil Apple Store.

Stiu ca nu-i timp, si eu simt ca orele zboara nestingherite, tocmai de aceea nu pot sa-ti cer nimic complicat, nu vreau sa te rog sa te abati din drumul tau si nici sa iesi in strada la munca voluntara.

O echipa specializata se va ocupa de inlaturarea acestor mesaje agresive din vietile noastre, imediat dupa ce ele le vor fi semnalate.

Pentru ca din pacate asa arata acum educatia pe care le-o oferim celor mici:

Apropo, efortul tau va fi cat se poate de vizibil, indiferent de unde ai privi.

Aici si aici gasesti locatiile curatate deja, cele care ne dau incredere intr-o Romanie care sa ne inspire pozitiv.

Asa ca daca te preocupa educatia copiilor tai, daca vrei sa te implici mai mult si crezi ca ar fi o idee buna sa o faci in felul asta, poti sa te documentezi si mai in amanunt despre campanie, aici gasesti toate detaliile.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
2 comentarii despre "Laitmotivul sexului oral"

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.