Las’, c-o sa fie… altfel.

Daca tot am deschis ieri subiectul “despartiri”, iar colegu’ a si preluat ideea din zbor, revin azi cu un text pe aceeasi tema. Amuzant, zic eu, de citit. Ca situatia nu-i prea dragu’.

Dar facem haz de necaz!

Asadar, terapia post-despartire alaturi de cele mai bune prietene/ cei mai buni tovarasi. Primele reactii. In versiune feminina si, respectiv, masculina.

Am vazut aici ca ati savurat expozeul in 2 variante, asa ca va prezint situatiile in paralel. Intai fetele, apoi baietii.

1. Lasa, fata, ca va impacati voi./

Mama, acum ca esti solo baterie, sa vezi ce-o sa te distrezi. Si ce de gagici o sa combini. Te invidiez, fratica!

2. O sa-si dea el seama mai tarziu ce-a pierdut si o sa te caute in genunchi./

Da’ nu inteleg cum ai suportat-o pana acum, frate, eu o lasam de mult.

3. Da-l incolo ca intarzia mereu, era badaran, lasa mizerie peste tot si se uita numai la fotbal. Nici genetic nu statea prea bine./

N-aveti niciun viitor impreuna, ca oricum te calca pe nervi. Te sufoca. Suna de 20 de ori pe zi, te punea sa mananci sanatos si te mai si tara dupa ea la cumparaturi. Iar ma-sa aia era la voi in vizita in fiecare zi. Horror!

4. Oricum aia – atunci cand apare “cealalta” – e mult mai urata decat tine. Si e prea tanara, deci e o proasta. O s-o lase si pe aia. Si poate va impacati./

S-o ia altul, frate, s-o suporte. Femeia e nebuna rau. Si isterica, pe deasupra.

Tinem scorul, tragem concluzii si stabilim cine depaseste primul momentul soc al despartirii? 😛

Astept sa ma contrazici daca la tine a fost altfel.

P.S.: Nu, n-am fost o musca pe perete intr-o viata anterioara – sau cel putin nu sunt constienta de asta – dar am amici baieti.

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
9 comentarii despre "Las’, c-o sa fie… altfel."
 1. Prietenii adevarati niciodata n-or sa dea astfel de sfaturi, zic eu. Cei ce te inteleg si-ti sunt alaturi, n-or sa arunce niciodata cu noroi, ci dor te vor sustine, incercand sa-ti ridice intr-un alt mod moralul…repet, doar prietenii apropiati! Baietii in general au multi asa-zisi “prieteni” ce le vor spune exact ce ai mentionat tu mai sus 🙂

 2. Cei din jur pot spune multe,dar numai “tu” stii ce-i in sufletul tau,de obicei prietenii de sex masculin incerca sa-l “consoleze” pe cel afectat jicnind partea opusa,la femei e altfel,prietenele mai asteapta 🙂 pentru ca stie ca inca mai ai sentimente pentru el.(prietenele adevarate) apoi jicnesc si ele…pentru ca ele sunt mai bune ca ei 🙂

 3. Barbatii trec mai superficial peste o despartire!!Se bucura de moment,de libertate pana isi dau seama cat de mult le lipseste persoana de langa ei si incep sa sune disperati,mai,mai se pune de vreo impacare…Dar surpriza,ea deja e in bratele unui barbat care o respecta si o asculta.Experienta proprie!!!

 4. Cel mai nasol este cand ai si un copil. Atunci suferinta este si mai mare . In concluzie: tot femeile sunt cele care seufera cel mai tare. Cel mai mult.

 5. Cred ca in prima faza barbatii sunt cei care par sa treaca mai repede peste o relatie incheiata. Lucrurile se schimba pe parcurs, cand se dezmeticesc si isi dau seama ce au pierdut!:)
  Se consoleaza 2-3 zile cu baietii, dar nu tine la nesfarsit!
  In schimb noi, femeile, parca suferim atunci la inceput, apoi tratam cu maturitate si depasim momentul mai repede.

 6. Abia am trecut printr-o despartire si am primit sfaturi si din categoria 1, dar si din categoria 2. Cel mai amuzant a fost sa vad cum uni barbati imi spuneau lasa ca va impacati voi etc etc si fetele imi faceau un preview al distractiei si al starii de bine :))) cred ca depinde de cum gandim 😀 pe de alta parte depinde si daca exista o asa zica parte vatamata si sexul acesteia 😀

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.