Mainile care ajuta sunt mai sfinte decat gurile care se roaga

VDR_0120Saptamana trecuta am avut sansa sa intalnesc multi oameni frumosi.

Oameni care desi n-apar pe la televizor si nu tin coperti de ziare, nu candideaza la functii inalte in stat si nici nu-si pregatesc cel de-al 3-lea bust de bronz… reusesc pas cu pas sa schimbe lumea in care traim.

Oameni care se trezesc dimineata de dimineata cu gandul si dorinta de a face zeci – daca nu sute – de fapte bune.

Oameni carora am fost mandra sa le pot strange mainile ori sa le inmanez cate un premiu in cadrul Galei pe care am gazduit-o.

Oameni de la care am invatat camainile care ajuta sunt mai sfinte decat gurile care se roaga”.

Oameni… prea putin cunoscuti opiniei publice, dar pe care mi-ar face atata placere sa ti-i pot prezenta chiar astazi.

Cu atat mai mult cu cat filmul documentar in regia lui Andrei Dascalescu vorbeste pe limba lor, a eroilor prezenti printre noi.

P.S.: Cu Andrei Dascalescu – acest Chuck Norris al cinematografiei contemporane romanesti – sunt sanse mari sa te fi familiarizat deja.

Al lui film ”Constantin si Elena” (in cadrul caruia si-a adus aportul in calitate de producator, regizor, scenarist, editor montaj si sunetist) a fost selectionat la 50 de festivaluri de profil si difuzat in 15 tari.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
1 comentariu despre "Mainile care ajuta sunt mai sfinte decat gurile care se roaga"
  1. Undeva… poate chiar pe blocul “colegului tau de apartament” am mai vazut acest film-documentar si mi s-a parut exceptional! Merita acesti oameni diplome si aplauze din parte intregii tari! Frumos iar alte cuvinte nu prea isi mai au rostul

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.