Manichiura perfecta. Ce soarta au cuticulele tale?

Andreea Ibacka manichiura frumoasaBag de seama ca aproape ori de cate ori imi fac manichiura la salon primesc aceeasi intrebarea cheie legata de soarta cuticulelor din dotare.

Toata lumea e curioasa sa stie daca le doresc impinse/ tocite sau mai degraba taiate cu foarfeca… de zici ca destinul unor pielite amarate ar fi asa o decizie memorabila in viata unei femei.

Marturisesc, pana nu demult obisnuiam sa raspund dupa cum imi dicta inspiratia… adica cand asa, cand asa si pe dincolo.

Totusi, zilele trecute m-am dovedit mai indiscreta decat de obicei, iar imboldul a fost suficient pentru un raspuns cat se poate de pertinent.

Asemenea firelor de par, cuticulele se vor simti bagate in seama si totodata stimulate sa creasca mai abitir odata ce sunt taiate.

Insa doar in felul acesta, proaspat taiate, acestea vor arata absolut impecabil in ziua unu.

Asta in timp ce cuticulele tocite cu freza aceea electrica de dimensiunea unui pix ori impinse inspre radacina unghiei vor creste mai greu…insa vor raspunde la apel cu niscaiva franjuri usor nefericite.

Pam-Pam!!!

Andreea Ibacka - manichiuraIn lumina celor spuse, decizia devine mai grea decat anticipasem initial, insa tot ma bucur ca de acum inainte n-am sa mai las hazardul sa hotarasca in locul meu.

Barem voi raspunde in deplina cunostinta de cauza.

P.S.: Sa stii ca le-am descusut pe fete si cu privire la efectele nocive ale mai sus numite freze electrice pentru manichiura.

Iar dupa o scurta dezbatere am agreat ca atat forfecuta conventionala/ cutitasul pentru unghii, cat si minunatia vajaitoare slefuiesc ori izbutesc sa zgarie unghia intr-un mod similar.

Ba chiar mi-am amintit cu ocazia aceasta ca sarguinta mea de fier coroborata cu o forfecuta clasica de unghii mi-a pricinuit deja de doua ori pana in prezent o inestetica gaura in stratul cornos, precis la baza unghiei.

Ceea ce s-ar traduce prin cateva luni petrecute cu ”defect” pe unghia degetului mare.

Si acum alege avizat!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
2 comentarii despre "Manichiura perfecta. Ce soarta au cuticulele tale?"

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.