Manichiura sote. Sau cum poti sa ai cele mai sanatoase unghii din cartier.

Andreea Ibacka tratament unghiiIn teorie, uleiul de masline se consuma la temperatura camerei.

Nu de alta, dar legendele spun ca odata incalzit, el devine toxic pentru ingerare.

Axioma care nu se aplica, totusi, daca ne referim la utilitatea lui cosmetica.

In speta la beneficiile pe care le promite manichiurii noastre, prin tratamente pe termen scurt.

Motiv pentru care astazi iti propun sa-l treci pe lista ta de cumparaturi.

Sa-l dramuiesti apoi cu grija si sa te asiguri ca-ti ajunge atat pentru salate, cat si pentru metoda de fortifiere a unghiilor pe care ti-o recomand.

Cu atat mai mult cu cat ele – unghiutele tale – se prezinta la apel in stadiu casant ori exfoliat.

Ulei de maslineTot ce trebuie sa faci pentru a le aduce pe calea cea buna este sa incalzesti nitel ulei de masline (la cea mai inalta temperatura suportabila) si sa-ti supui apoi gherutele suferinde la 10 minute de terapie, cufundandu-le intru totul in ulei.

Asta dupa ce ai indepartat ibricul de pe foc, fireste.

Cat despre conditiile de aplicabilitate, iti mai spun ca procedura se executa pe unghia naturala (fara lac) si ar trebui repetata la interval de cateva zile distanta (maxim o saptamana), pana cand apar semne de ameliorare.

Mai mult decat atat, in caz de nevoie, ea se poate dovedi benefica si pentru pedichiura ta cu probleme, dar si pentru calcaiele crapate.

Iar partea cea mai grozava este ca indiferent de periodicitatea cu care isi face simtita prezenta in viata ta, procedura in sine nu vine la pachet cu efecte adverse de tipul tulburarilor de alimentatie asociate de regula tratamentelor medicamentoase de natura sa rezolve probleme de genul acesta.

Sa-ti fie cu folos!

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
2 comentarii despre "Manichiura sote. Sau cum poti sa ai cele mai sanatoase unghii din cartier."
  1. personal nu am aplicat terapia dar iti spun sigur ca functioneaza deoarece o buna prietena facea lucrul asta si avea niste unghiute superbe :D…cat despre uleiul de masline cred ca e bun sa te dai oriunde… adica regenereaza si te ajuta in “dresarea” parului, foarte bun in salate, foarte bun detoxifiant (luat cate o gura de ulei de masline pe stomacul gol si tinut cam 10 minute dupa care aruncat… ), merge chiar si amestecat cu zat de cafea si dat pe locurile cu probleme de celulita inainte de dus… Deci este un produs |bun la toate | care cu siguranta nu trebuie sa iti lipseasca din casa

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.