Martie, luna Femeii de Senzatie!

Andreea Ibacka MartisoarZilele lui Martisor sunt fara doar si poate despre feminitate, gingasie si despre prospetimea unui nou inceput invaluit in cele mai inmiresmate si mai personale ofrande.

Despre recunostinta si pretuirea pe care le-o purtam celor mai importante femei din vietile noastre, pe care ne propunem – de altfel – sa le si surprindem an de an cu cele mai grozave atribute ale primaverii.

Fireste, am putea spune ca – dupa atata amar de vreme – ne-am infratit deja cu arhi-cunoscutul snur alb – rosu impletit ori cu gratioasele cupe ale celor dintai ghiocei.

Chiar si asa, la vremuri noi, indraznesc sa-ti propun obiceiuri noi.

In speta alternative originale la toate cele descrise mai sus, care sa vina in completarea acestui Martie dedicat femeii de senzatie.

Sun TalksCu atat mai mult cu cat data fiind ocazia… Sun Plaza Shopping Center si-a propus sa ne rasfate cu alte doua seminarii noi din seria Sun Talks (eveniment ajuns deja la cea de-a treia editie).

Seminariile sunt GRATUITE, iar inscrierea se face prin aplicatia dedicata de pe pagina de Facebook Sun Plaza Shopping Center.

Martie, luna Femeii de Senzatie!Iar de te intrebi cum ar putea aceste workshop-uri de primavara sa aduca soarele si pe strada ta, te anunt ca cel dintai seminar (14 martie ora 12:00, condus de doamna Andrada Dan – antreprenor in domeniul dezvoltarii personale) va trata cu multa chibzuinta pe tema ”Noua Feminitate – Cum sa ai relatia pe care o doresti”.

Cu alte cuvinte… o discutie documentata si argumentata despre reconectarea la propria feminitate, cultivarea sigurantei de sine si insemnatatea cutezantei de a fi exact asa cum ai visa sa fii.

Mai mult decat atat, seminarul promite o serie de incursiuni in tainele relatiei amoroase ideale, aflate – culmea – la doar sase pasi distanta, dar si in sfera de psihologie basica, apoi in zona energetica (definirea energiei masculine versus energie feminina), corelata cu functionalitatea subconstientului si importanta emotiilor.

Ce sa ne mai ascundem dupa deget, barbatii din vietile noastre n-au sosit nici cu manual la purtator si nici cu instructiuni de folosire, din pacate!

Iar femeile si barbatii vorbesc adesea limbi diferite.

Pesemne pentru ca – asa cum ar spune domnii – femeile nu sunt oameni. 🙂

Insa chiar si asa, speranta moare ultima. Daca a nimerit el, orbul, Braila… nimic nu poate fi zadarnic.

Asadar, un dialog care nu-si propune nici sa vanda castraveti gradinarului si nici sa identifice vreo piata de desfacere pentru pielea ursului din padure, dar care ti-ar putea deslusi cum sa devii degraba magnetica si irezistibila in fata barbatilor si cum ar trebui sa-l targetezi taman pe Mr. Right Guy.

Acel baiat numai bun de pus la rana pe care pana si ursitoarele ti l-au prevestit.

Cat despre cel de-al doilea seminar (28 martie ora 12:00,Raw food, primii pasi spre un stil de viata mai sanatos”, sustinut de doamna Ligia Pop), el se anunta a fi plin de surprize in perfecta armonie cu acel corp sanatos dupa care tanjesti.

Asadar, un workshop despre intens mediatizata dieta raw vegan despre care – paradoxal – nu stim foarte multe informatii de la sursa, amagindu-ne mai curand cu fel de fel de legende urbane pe care – pe buna dreptate – inca le privim cu neincredere.

Pariu ca-ti va prinde bine sa afli ce inseamna sa mananci raw vegan, care e diferenta dintre vegerarian, vegan si raw vegan, care sunt beneficiile alimentatiei raw vegane, care sunt ingredientele de baza ale acestui tip de alimentatie, dar si instrumentele necesare pentru a gati raw vegan.

In plus, vei putea primi informatii depre vlastari, germeni si seminte si – gratie unei demonstratii culinare live – te vei convinge cu ochii tai ca retetele raw vegane nu-s deloc complicat de realizat, asa cum umbla aiurea vorba prin targ.

Acestea fiind spuse, un cadou original… tocmai bun la casa omului. 🙂

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.