Momentul meu Maestro.

Dacă mă urmărești de ceva vreme, știi că am acasă 3 căței. Trei italieni cu pedigree, cane corso.

Mai puțin cunoscut e faptul că în 2017 eram „mămică”, dar și handler de ring pentru blănoși. Ce înseamnă? Ore multe de dresaj și călătorii înspre concursuri canine, în care chiar eu îi prezentam pe ai noștri. Și ce elegant mai pozau ei în poziția de concurs sau alergau în ring la trap, întinzându-și picioarele lungi. De altfel, cane corso sunt recunoscuți drept cei mai eleganți dintre moloși. Niște elefanți în magazinul de porțelanuri!

Fără să-mi doresc să mă reprofilez, fără să urmăresc cupele ori diplomele, trăiam un vis. Ne trezeam, ne beam cafeaua, încărcam mașina și pe aici ți-e drumul. Timișoara, Suceava, Sibiu, Târgu Mureș, Turda, București.

Dintr-o joacă, Mayra noastră e Campioană de România la juniori. Iar pentru mine acela a fost un moment „Maestro”. Am fost deopotrivă emoționată și mândră de performanța comună.

Rememorând la o ceașcă de cafea, îmi e clar că etapa aceea a venit din pasiune și a reușit să spargă rutina: locuri, prieteni, bucurii noi. Când ai grijă de suflețel – prin pasiunile tale – lucrurile se așează frumos!

Inspirația acestui text vine la o ceașcă de cafea cremoasă Lavazza. Dovada măiestriei Lavazza, surprinsă în noua gamă de capsule compatibile cu aparatele originale Nespresso, obținute dintr-un mix de arome premium delicate, fructate, florale, bogate, intense. Pauza de cafea e o experiență în sine, nu-i așa?

*Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
1 comentariu despre "Momentul meu Maestro."

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.