Nani, nani, puisor!

trusleep-pillow-womenOri de cate ori plec in vreo deplasare – indiferent ca-i concediu ori delegatie – ma gandesc cu emotie daca am sa reusesc sa ma odihnesc sau am sa ma apuc de numarat oi.

Bine, nu-s eu vreo printesa care sa se poticneasca in bobul de mazare strecurat sub te miri cate relaxa suprapuse, insa chiar si asa… tot timpul simt nevoia unor asternuturi prietenoase inainte de culcare.

Unele moi si racoroase, ca oricum ma imbrac eu suficient de gros – ca o bunicuta – atunci cand ma bag la nani.

Si fiindca tot a venit vorba… s-ar putea dovedi util sa afli ca acum cateva saptamani m-am pricopsit mai mult din greseala cu o perna cu spuma de memorie.

Culmea, mi-am luat-o la recomandarea bunicilor mei, fini cunoscatori ai programelor de teleshopping.

M-am obisnuit mai greu cu ea, respectiv dupa vreo 4-5 nopti in care m-am incapatanat s-o indes sub ceafa, insa… exact asa scria si pe instructiunile de folosire c-o sa mi se intample.

Pentru ca da, o astfel de perna inteligenta vine cu tot cu prospect.

Memory foam pillowAvantajul major: spuma cu memorie urmeaza precis forma capului si a gatului, ajutandu-te sa te relaxezi si – deci – sa te misti mai putin in timpul noptii.

Ceea ce s-ar traduce – pare-se – printr-o odihna calitativa.

Cel putin eu asta resimt… un somn mai linistit.

Cat despre dezavantajul major, fiindca mi-ar placea sa pastrez o nota obiectiva si sa te convingi ca nu incerc sa-ti vand nimic: date fiind premisele, perna asta cu memorie nu se imprumuta neam.

Ba mai mult decat atat… pariu ca e in stare sa tradeze eventuale amantlacuri consumate in conjugal. A se utiliza, asadar, cu precautie! 🙂

Somn usor!

P.S.: 1. Pretul variaza in functie de producator undeva in intervalul 40 ron – 170 ron.

2. Nu te grabi sa dai cu rosii stricate dupa mine, n-am zis ca-i vreo inventie de ieri de azi… ideea e ca astazi m-am hotarat sa ti-o recomand. Pe testatelea.

[Sursa] foto.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
1 comentariu despre "Nani, nani, puisor!"

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.