Nimeni nu recunoaste ca tipa

Nu-mi place sa deconspir inca din titlu subiectul atacat, dar un titlu mai potrivit pentru articolul asta nici ca-am gasit.

Dragilor, ce ne mai place scandalul…

Mai ales atunci cand e-n ziar, la tv-u’ sau in curte la vecini. Dar sa nu intram in polemici si mondenitati, ca alta-i discutia.

[Sursa] foto.

Lumea-i tot mai nervoasa. De la mic la mare, de la oameni mult prea ocupati la casnici, la persoane cu probleme hormonale si pana la copii.

Si fiind lumea-i nervoasa, lumea tipa. Cam mult, cam tare si complet inutil.

Tipatul a ajuns o normalitate acceptata, o forma falsa de refulare si chiar un stil de a discuta.

Partea curioasa e ca nimeni nu recunoaste ca tipa. Oare chiar toti “urlatorii” din tara asta sunt surzi?

Tu de cate ori ai auzit “Da’ nu tip!” spusa cu decibelii dati peste cap?

Oare atunci cand tipa oamenii isi imagineaza ca transmit mai precis mesajul? N-au auzit ca exista “ignore mode”?

E setarea aia performanta a creierului care te ajuta sa te gandesti la cu totul altceva atunci cand iubitul/ iubita/ seful/ sefa/ mama/ tata etc tipa la tine.

Daca n-ai incercat-o inca iti vand un pont: o data la 1- 2 minute trebuie sa dai din cap si sa zici cate-un “da”. Se potriveste sigur, nu dai gres.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
5 comentarii despre "Nimeni nu recunoaste ca tipa"
  1. Eu tip.. Recunosc asta. Incerc sa ma las de acest viciu si o fac mai rar ca inainte. Dar da, parca ai impresia ca esti auzit mai bine daca tipi.. Uneori o fac involuntar si atunci vine si reactia “da nu tip” pt ca mie mi se pare ca vorbesc normal. Cel mai des tipatul este declansat de repetarea aceleasi fraze.. Zic o data, nu sunt auzita, mai zic o data, tot degeaba.. Apoi ma asigur ca sunt auzita.

  2. mi se intampla sa fiu intrebata de ce tip cand spun ceva cuiva, nu aude si ridic glasul. de multe ori sunt luata drept obraznica ca ridic vocea si ma scoate din minti asta….pai daca nu auzi tot eu sunt de vina?

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.