Primul filmuleț cu TIAGO și mămica. Adică eu.

De câte ori îmi adoarme Tiago în brațe și trebuie să-l pun în pătuț, îmi imaginez cum m-aș descurca să dezamorsez o bombă. 💣 Cam așa de fragil se simte somnul lui din primele luni de viață. 💤
Și, totuși, dacă mi-a reușit transferul, cât își face ”Superman” siesta… nu-mi văd capul de treabă prin gospodărie. 🙂
Chiar și așa, sunt tot timpul cu ochii pe micuț. Lângă pătuț (clasic, mă surprind holbându-mă la el și minunându-mă) sau cu ajutorul unui monitor pentru bebeluși (Philips Avent Connected), pe care îl plimb după mine prin casă… pentru a-l auzi și liniști pe fii-miu imediat ce se trezește.
Asta dacă nu pornesc aplicația lor pentru telefon (Baby Monitor +), care funcționează la fel ca unitatea pentru părinți: îmi dă de veste când se mișcă, când plânge, îmi arată clar ce face bebe, chiar și cu lumina stinsă.
Despre produs (cel mai recent model de-al lor), Tiago și cu mine am povestit și am exemplificat de toate în clipul de mai jos. Fiindcă sunt șanse ca și ție să-ți prindă bine.
Știu că sunt multe mămici printre noi… așa că și de data aceasta îți las aici CODUL MEU DE REDUCERE 25%, valabil pentru toate produsele maternity de pe site (https://philips.to/3hoTEJw), inclusiv cele deja reduse: ANDREEA25
P.S.: În caz că te întrebi de unde vine diferența de preț față de modelele precedente, din research-ul personal aș zice așa:
* Rezoluția camerei video este mai bună, full HD;
* Ecranul unității pentru părinți este mai mare;
* Compatibilitatea cu aplicația mobilă;
* Autonomie mai mare fără fir;
* Muzică mai variată;
* Design modern și elegant.
  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
3 comentarii despre "Primul filmuleț cu TIAGO și mămica. Adică eu."

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.