Radiant Orchid

Radiant OrchidAsa cum te-am anuntat si anul trecut si acum doi ani, Institutul Pantone Color a stabilit inca o data culoarea vedeta a anului care bate la usa. Culoarea lui 2014.

Cea pe care o vom intalni obsesiv in vestimentatie (atat la femei, cat si la barbati), decoratiuni interioare, machiaj, unghii si chiar par in cel mai scurt timp.

Ii zice Orhidee Radianta (Radiant Orchid, in varianta originala) si ‘e o armonie încântătoare de fucsia, mov şi subtonuri de roz”, dupa cum declara chiar Directorul Executiv al Pantone.

Aceeasi doamna care spune si ca Radiant Orchid iese in evidenţă din paleta de culori pentru ca intriga privirea şi aprinde imaginaţia” 

E un fel de mov spre roz, intr-un limbaj accesibil tuturor. Mai ales barbatilor.

kelly-osbourne-hairSi daca tot am pomenit de par vopsit in nuante de Orhidee Radianta, nu pot sa nu o amintesc pe Kelly Osborne. O deschizatoare de drumuri, din cate se vede.

Acestea fiind spuse, ai grija cum iti alegi rochia de revelion. 🙂

[Sursa] foto.

Citește și:

Culoarea anului 2013: Emerald

Culoarea anului 2012: Tangerine Tango

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
5 comentarii despre "Radiant Orchid"
  1. buna Andreea. Vreau sa te felicit pentru ceea ce esti, o persoana minunata si foarte placuta. As vrea totusi sa ma ajuti cu un sfat. recomanda/mi te rog o crema pentru sotul meu. Are 32 de ani, tenul gras(cu gauri inestetice pe fata de la acnee). As vrea sa/i fac o crema cadou de Craciun, dar nu am idee de la ce marca si ce fel de crema. Mai are si citeva riduri de expresie pe frunte si in jurul ochilor, mersi mult

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.