Rasfatul Pink and Black

03. Andreea Ibacka - Magnum Pink & BlackSaptamana trecuta iti povesteam despre Pink & Black Tour si despre misterul care a invaluit sosirea lor in stil V.I.P. in Romania.

Intre timp, identitatea lor a fost – cu surle si trambite – deconspirata in cadrul mega concertului de sambata trecuta de pe Cluj Arena.

Asa ca astazi iti pot spune si eu cat de roz este de fapt situatia.

Inghetate MagnumBombon de roz… sau mai bine spus ”ingheta-roz”. Asta daca ar fi sa ma refer intr-o alaturare de termeni maxim de bombastica.

Asa este, Pink & Black sunt cele mai noi sortimente de inghetata de la Magnum.

Unele cu care ne putem rasfata toata vara, pentru ca dupa ce-au cunoscut frumusetile patriei din umbra anonimatului, Pink & Black s-au decis sa mai ramana prin zona. 🙂

Colaj Pink & BlackMai ales fiindca – paradoxal, dat fiind contextul – de cateva zile resimt din plin primirea noastra calduroasa.

Despre ”nebunia” evenimentului de lansare… te las sa descoperi mai multe din galeria de imagini.

 

 

Eu cred c-o sa dau o fuga pana la congelator04. Andreea Ibacka - Magnum Pink & Black intre timp, sa-mi revendic ultima inghetata Pink din dotare (preferata mea, cu aroma de sampanie) pana nu mi-o mananca pofticiosul meu coleg de camera.

Cat despre sortimentul Black iti recomand sa-l incerci in prima parte a zilei.

E cu spuma de espresso, invaluita intr-o ciocolata amaruie, asa ca n-ar fi exclus sa ai o noapte lunga in caz ca o comanzi pe post de desert la cina.

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
3 comentarii despre "Rasfatul Pink and Black"
  1. Astazi am dat si eu o fuga la frigiderul Magnum si am ales-o pe cea cu sampanie, roz! Este grozava!

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.