Rebranding: Nicu Patrascu

Nunta presupune pe langa tone de pregatiri, stres, emotii, cheltuieli… o multime de lucruri frumoase. Dar pe acelea le povestim noi dupa marele eveniment.

Pana atunci imi sta capul la… rebranding personal.
Ce complicata e treaba asta cu schimbatul numelui, actelor, semnaturii… Parca n-as ramane aceeasi persoana si dupa casatorie!
Ce, acum imi trebuie un alt mail sau alt blog sa demonstrez ceva?

… Patrascu…!!! Ce nume frumos!
Nume de domnitor (Mihai Viteazul a fost fiul nelegitim al lui Patrascu cel Bun).

Nu-i pacat de arborele genealogic de concurs? 🙂

Ma lupt sa-l conving pe zapacit ca numele meu este mult mai potrivit pentru Romania.

Ce inseamna Ibacka? Cu ce s-a ocupat stra-stra-stra bunicul Ibacka?

Si va mai spun un secret: Ibacka al meu are si-un prenume romanesc.
Il sarbatorim pe 6 decembrie, ca-i zice Neculai.

Acum vin eu cu propunerea: Nu-i mai bine ca dupa nunta sa se recomande simpaticul Cabral Ibacka cu numele de Nicu Patrascu?
Asa, mai pe romaneste! 🙂

Ma sustine cineva?

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
18 comentarii despre "Rebranding: Nicu Patrascu"
 1. te sustin pe deplin! e o prejudecata care circula intre barbati… urata pe de-a-ntregul… un barbat nu-si pierde din caracteristici daca ia si numele sotiei, e ceva firesc intr-un cuplu. Mai ales ca sistemul legislativ din Ro, nu permite prea multe variante cand vine vorba de numele purtat dupa casatorie si combinatia intre numele celor doi este acceptata doar daca este asumata de ambii.

 2. maxima asta:)) m-as amuza terbil sa aud pe la TV de Nicu Patrascu… :)):)):)),,, vb lui Gabi, mi-ar fii placut sa-i vad fata cand a auzit propunerea ptr noul nume!

  in rest, sunteti 2 simpatici, v-am vazut si in Unica… va doresc toate cele bune si o viata roz! atat la propriu, cat si la figurat!

 3. Mmmmm este haios postul tau, dar mi se pare ca ii se potriveste maxim Ibacka lui Cabral , asa cum si tie ti se potriveste Patrascu 🙂 dar si sa iei tu ambele nume iar e complicat pt copiii vostri care o sa aiba un nume mai lung (si nici nu se pupa Ibacka cu Patrascu)…. deci ai niste decizii grele de luat :))))) Bafta!

 4. Andreea draga, lasa omu’ sa ramana original, cu tot cu nume :)) plus ca pe urma vine complicareala, rebranding, bla bla 😀

  Off: stii la ce ma gandeam adineaori? :))
  – cum o fi aratat Cabral pionier? purta cravata aceea mirobolanta? si era cumva un pionier (prea) inalt? :)) – tu ar trebui sa stii, banuiesc ca i-ai vazut toate pozele, deh 😉 🙂 deci poate ne destainui si noua 😉

 5. ideea in sine e comica…dar cand vine vorba de fetita lui, care trebuie sa poarte numele tatalui, parca nu mai este asa de comica situatia ci mai degrabá complicata! voi sunteti niste scumpi oricum! o seara frumoasa amandurora!!!

 6. Cabral Ibacka –> Nicu Patrascu ..
  Fizz –> Bob Taylor –> Bogdan Croitoru .. :))))
  “Daca nu si Neculai .. atunci cine ? ” :))))))

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.