San Francisco by OPI

Stiu, tu inca visezi la vara si la ale ei dupa-amiezi si plaje insorite. Si eu fac la fel, chiar si acum, cu ochii deschisi.

Dar fiindca trend setter-ii in materie de frumusete – astia-s vizionarii care dau tonul – n-au dormit linistiti pana n-au scos colectia de toamna – iarna 2013, azi iti prezint San Francisco by OPI.

O colectie de lacuri de unghii de inspiratie urbana, intr-un stil chic stradal.

De ce ii zice San Francisco?

Pentru ca se pare ca e orasul care intruneste spiritul multifatetat al femeii. Sau cel putin asta a fost viziunea care a inspirat colectia.

Oricum, asta-i varianta diplomata de a spune ca femeile au mai multe fete. 🙂

Tocmai de aceea, fiindca colectia e inspirata din viata noastra – aia de toamna, evident – paleta de culori pentru San Francisco by OPI reflecta un melange tomnatic cu texturi si finisaje cu corespondenta urbana.

Cu alte cuvinte, daca vrei sa te aliniezi tendintelor si sa fii in pas cu moda, OPI iti propune pentru sezonul rece nuante de cer si marine, nuante de maro ciocolatiu, rosul din Chinatown si nuantele florilor din gradinile parcului Golden Gate.

In plus, spiritul multidimensional al orasului San Francisco sta captat in trei nuante noi de Liquid Sand, lacurile cu textura mata si infuzii stralucitoare care reflecta lumina imediat dupa uscare.

Si fiindca vorba lunga e saracia omului, te las sa vezi despre ce vorbesc in imaginile de prezentare ale colectiei.

P.S.: Lacurile le gasesti de vanzare la magazinul TOP LINE, in Bulevardul Regina Maria nr.14, sector 4, Bucuresti.

 

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
4 comentarii despre "San Francisco by OPI"
  1. Greu se mai încarcă pagina asta. N-ar fi rău să-i faci ceva. Cât despre lacuri, toate’s bune de făcut cadou!

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.