Si daca fug si eu in lume?

02. Andreea Ibacka - GazpromSunt sanse ca acum cateva zile sa fi aflat si tu de nazbatia suedezului plimbaret, a.k.a. Cabral, pentru ca – nu-i asa? – personajului ii place sa se spovedeasca internautic.

Ii place sa si calatoreasca, deopotriva, asa cum s-a vazut.

Mai ales de unul singur, incotopenit bine pe doua roti.

Sau cel putin asa suna varianta lui oficiala.

Cea in care printre altele pledeaza si pentru dementa subita si temporara.

Dar fiindca minciuna – fie ea si prin omisiune – are picioare scurte, iata-ne pe noi ajunsi subiect de gazeta acum cateva zile, pe motiv de vacanta petrecuta pe picior gresit.

Ma refer, desigur, la picioarele dansului, lungi de 1,20 m fiecare si suficient de stabile gratie celor 47 x 2 pe care ii poarta la pantofi.

01. Andreea Ibacka - GazpromStiu, legendele zic ca razbunarea-i arma cui nu trebuie, insa sunt momente cand banui ca toata tarasenia nu-i decat niscaiva marketing negativ.

Spun asta taman pentru ca stiu ce am la usa si atunci n-are cine sa ma convinga c-o sa-si invete lectia chiar si daca n-am sa-i platesc degraba cu aceeasi moneda.

Asa se face ca astazi iti scriu sa te anunt ca plec la randul meu in vacanta.

Am asteptat sa treaca cateva zile de la escapada fostului coleg de camera (spun ”fost” pentru ca intre timp s-a mutat pe litoral cu tot cu echipa de productie a emisiunii Traieste-ti vara!), timp in care am inspirat mult zen si – pe alocurifeng shui, sa-mi revin in cele mai bune dintre simtiri si sa hotarasc in deplinatatea seninatatii.

Pe modelul sotului, ca tot e funny si spontan planul lui, mi-am alimentat masina si in curand am sa fug in lume.

De ajuns, probabil oi ajunge unde m-or purta cauciucurile mele de vara. 🙂

V-am pupat, promit sa va mai scriu cum prind un fir de net.

Sa va tin la curent cu toata aventura si sa vedem impreuna cum functioneaza concediul de la casnicie.

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
13 comentarii despre "Si daca fug si eu in lume?"
 1. Draga Andreea !
  Am aflat ce a facut dragul tau sotior, Cabral!
  Hm…dar ce faci tu acum….te distrezi pe bune si cu buna stiinta ! Si ceva mai confortabil, fiind cu masina si sper ca si la destinatie, indiferent care ar fi aceea ! 🙂
  Abia astept sa vad urmatoarea poza!
  Drumuri bune si libere ! Ai mare grija in ce directie pleci cu ploile astea… !

 2. Hahaha… asteptam cu nerabdare raspunsul tau cu privire la nefacuta lui. Nu pot sa iti urez decat distractie placuta si asteptam sa ne spui cum e in Insula Mare a Brailei sau poate pe Insula Ovidiu :))

 3. Eu ma bucur ca sunteti bine – adica nu esti suparata. Acuma nu stiu cat te-a suparat sau nu escapada lui :). Sau daca te-ai suparat banuiesc ca ti-a trecut si l-ai iertat – ca asa se face intr-o casnicie ca sa fie bine. Iar daca tot esti singura de ce sa stai acasa. Sunteti foarte simpatici, si impreuna si fiecare in escapada lui 🙂 🙂 🙂

 4. Spunea un manelist ceva interesant…nu sunt fun manele, dar mi-a dat de gandit afirmatia….”Depinde ce doresc femeile: iubire sau orgoliu?”….Daca ai merge exact unde este el? Eu cred ca s-ar bucura…si amandoi ati descoperi ceva…Have fun!

 5. E reclama la gazprom (chiar au nevoie ca deh, la cum e privita acum Rusia…), poza ei e prea profesionista… daca nu v-ati prins 🙂 dragut dar…se prinde lumea, acum serios 🙂

  Multa fericire in rest, aveti o casnicie de invididat, dupa umila mea parere.

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.