Sifonierul pe roti

Masina cu dimensiuni “de oras”, cel de-al doilea sifonier…

Atunci cand merg la o sedinta foto, in general iau cu mine aproape un sfert de garderoba. Mai ales daca e vorba despre un pictorial mai complex.

Bineinteles ca niciodata nu am nevoie de atatea lucruri, dar merg pe principiul “mai bine sa avem de unde alege”. Si car, nu ma incurc.

Si cum ideile cele mai bune ne vin la cadru, la plecare impachetez mult. Tinute in stiluri diferite, pantofi, accesorii…

Nici in vacanta nu iau cu mine atatea lucruri. Ar fi costisitor sa depasesc limita de greutate.

Daca ma vedeti incarcand si descarcand haine pe umerase, sa stiti ca nu ma mut! 🙂

Nici n-as putea, decat in tarile calde eventual. Hainele pentru sedintele foto sunt mult prea subtiri pentru luna martie.

Voi ce aveti in portbagaj sau pe bancheta din spate? Geanta de mers la sala, bicicleta sau altceva?

 • Share pe Facebook
 • Google+
 • Twitter
6 comentarii despre "Sifonierul pe roti"
 1. Eu sunt foarte ordonata cand vine vorba de masina si portbagaj, adica este mereu gol nu imi place sa fie ocupat cu diferite lucruri decat cand trasport ceva sau ma duc la cumparaturi. P.S. Imi place outfit-ul tau! poop

  1. Si eu aduc la sfarsit hainele in casa…
   Saru-mana! Tinuta fara umerse pe post de accesorii, desigur 🙂

 2. Toata iarna am avut caciula pe bancheta din spate, impreuna cu manusile (nu a fost prea haios cand mi-am gasit masina intr-o dimineata cub de gheata, si am inghetat pe langa ea fara caciula sau manusi :))
  In rest am maxim o sticluta de apa pe bancheta, iar in portbagaj am o pereche de balerini, desi conduc pe tocuri de vreun an.

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.