Smart casual in jeansi

Pe vremea cand lucram la banca – din 2005 si pana in 2007, adica – abia aparuse conceptul de “vinerea casual” sau “vinerea in blugi”.

Si dupa ce ca abia gaseam hainele office potrivite pentru luni – joi, derogarea asta, aparent inofensiva, ma bulversa total.

Fiindca “casual de serviciu” nu-i casual simplu, e smart casual.

Adica un casual mai fistichiu, un casual cu dichis, pare-se. 🙂

Si daca pe vremea aceea ma pricepeam mai putin la moda, acum ma pasioneaza domeniul, asa ca ma documentez din publicatiile de profil si, din cand in cand, ies la cate o sedinta foto ca cea de mai jos.

Iar astazi iti prezint interpretarea mea smart casual in jeansi, dupa cum ii spune si titlul.

In poze port: tinuta Hugo Boss.

Hainutele le gasesti in Bucuresti, pe Calea Victoriei nr. 145, sector 1.

Dar daca vrei mai multe informatii despre magazin si colectia actuala, ii gasesti si pe facebook. Pagina lor e Boss Store.

P.S.: Daca era vineri, as fi putut pleca la banca. Dar e abia miercuri, ma duc in PRO. 😛

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
9 comentarii despre "Smart casual in jeansi"
  1. buna! scuza-ma ca iti spun dar mie nu imi place tinuta, blugii te fac sa pari grasa si bondoaca. in rochii sau in alte poze mai vechi arati mult mai bine. pantofii sunt frumosi, in sus sa zicem ca merge, dar blugii,,,.. pur si simplu nu-mi plac.. sper sa nu te superi, ia-o ca pe o critica constructiva!

    1. Nu are legatura cu blugii, este vorba de unghiul din care sunt facute pozele, unul nu tocmai reusit, la anumite cadre 😉

  2. Super draguta tinuta 🙂 si eu ma folosesc de blugi si tricou alb + sacou cand trebuie sa fiu office si n-am timp de dichiseli. Foarte, foarte frumos rezultatul sedintei foto :*

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.