Stil industrial urban la noi acasă. Cum am ales masca de lavoar.

Acum 2 ani îți spuneam că-mi doresc un glasvand de toată frumusețea la noi acasă.

Bine, înainte de orice îmi doream o renovare. Pe care se vede treaba că am tot amânat-o o lungă perioadă.

Însă acum că s-a produs, te anunț cu mare bucurie că geamul casetat și-a găsit și el drumul înspre sufrageria noastră. Revin cu fotografii…

În altă ordine de idei, alegerea mobilierului nou a fost, pe alocuri, o provocare destul de mare.

Mi-am dorit, de pildă, o baie în stil industrial. Iar alegerea unei măști de lavoar potrivite, cumpărate „de-a gata”, s-a dovedit a fi cu bătaie de cap.

Cu atât mai mult cu cât spațiul din baie este destul de îngust, iar condiționările legate de dimensiuni mi-au restrâns și mai tare cercul de opțiuni.

Așa se face că după zile întregi de scotocit prin magazine online și offline (fără succes), mi-a venit ideea simplă care mi-a rezolvat problema.

A fost suficient să înlocuiesc căutarea. Și mi-am mutat atenția dinspre „masca de lavoar” înspre un „cărucior de bucătărie” (cunoscut și sub denumirea „cărucior servire”).

Foto: Vivre

Foto: Vivre

Până și spațiul destinat sticlelor de vin își găsește o utilitate nouă, reușind să găzduiască prosoape de mâini rulate regulamentar.

Foto: Ikea
Foto: Ikea
Foto: Ikea
Foto: Ikea

O trăsnaie accesibilă pe care ți-o împărtășesc cu drag. Sunt șanse s-o pui cândva în aplicare, mai cu seamă că acest urban – industrial este în tendințele design-ului de interior.

Și odată găsit caruciorul de bucătărie potrivit deasupra căruia să se odihnească lavoarul, nu mai e nevoie decât de un decupaj micuț în blat, necesar pentru scurgerea chiuvetei.

Cam atât deocamdată, renovare plăcută! 🙂

  • Share pe Facebook
  • Google+
  • Twitter
3 comentarii despre "Stil industrial urban la noi acasă. Cum am ales masca de lavoar."

Trimite comentariul tău

Your email address will not be published.